Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Εριέττα Κούρκουλου γιος: Γέννησε η κόρη του αξέχαστου ηθοποιού
LIFESTYLE

Εριέττα Κούρκουλου γιος: Γέννησε η κόρη του αξέχαστου ηθοποιού

Εριέττα Κούρκουλου γιος: Η πρώτη φωτογραφία του γιου της και το όνομα που θα πάρει

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρων Βασιλειάδης καθώς εδώ και λίγα 24ωρα κρατούν τον γιο τους στην αγκαλιά τους. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια η Εριέττα Κούρκουλου μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα η Εριέττα Κούρκουλου δημοσίευσε μια φωτογραφία με το χέρι του γιου της και ανακοίνωσε πως στις 21/03 έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη, ο οποίος θα πάρει το όνομα Νίκος Βασιλειάδης Κούρκουλος. «Ο γιος μας Νίκος Βασιλειάδης Κούρκουλος γεννήθηκε 21.03.22. Ευχαριστούμε τον κύριο Πάντο, το @mitera.gr την μαία μας την Δήμητρα και την @katie_ge @irois_gr που μας βοήθησαν στην πραγματοποίηση ενός τοκετού που θα μας μείνει για πάντα αξέχαστος», έγραψε χαρακτηριστικά η Εριέττα Κούρκουλου στο Instagram.

Ο γιος του ζευγαριού θα πάρει το όνομα Νίκος από τον αξέχαστο ηθοποιό και πατέρα της Εριέττας Κούρκουλου, Νίκο Κούρκουλο.

Υπενθυμίζεται πως η Εριέττα Κούρκουλου καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μίλαγε ανοιχτά για τον αγώνα που χρειάστηκε να δώσει για να βρεθεί στο σημείο να μπορεί να μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της από την εγκυμοσύνη της και συχνά έστελνε, μέσα από τα social media, ηχηρά μηνύματα στις γυναίκες που παλεύουν με την υπογονιμότητα τονίζοντας πως είναι δίπλα τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις