Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

12

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Διαρροή αερίου – Βρετανία: Συναγερμός στις Αρχές, νοσηλεύονται τραυματίες
ΚΟΣΜΟΣ

Διαρροή αερίου – Βρετανία: Συναγερμός στις Αρχές, νοσηλεύονται τραυματίες

Διαρροή αερίου - Βρετανία: Η Υπηρεσία Πρώτων Βοηθειών του Λονδίνου επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν τραυματίες που νοσηλεύονται.

Η υπηρεσία Πρώτων Βοηθειών εκλήθη στο Ολυμπιακό Πάρκο Βασίλισσα Ελισάβετ του Λονδίνου, για την αντιμετώπιση πολλών περιστατικών με αναπνευστικές δυσκολίες. Το Ολυμπιακό Πάρκο ανακοίνωσε ότι υπήρξε περιστατικό με διαρροή αερίου στο Υδάτινο Κέντρο. Η περιοχή έχει αποκλειστεί. Η London Legacy Development Corporation (LLDC) που διαχειρίζεται το Ολυμπιακό Πάρκο ανακοίνωσε ότι το περιστατικό σημειώθηκε στις 10.00 GMT (12.00 ώρα Ελλάδος) και ότι η περιοχή αποκλείσθηκε και εκκενώθηκε. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι συνδράμει την ανταπόκριση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λονδίνου στο περιστατικό μετά την «απελευθέρωση επιβλαβών αναθυμιάσεων».

Η Υπηρεσία Πρώτων Βοηθειών του Λονδίνου επιβεβαίωσε ότι τραυματίες νοσηλεύονται στο σημείο μετά από ύποπτη διαρροή αερίου στο υδάτινο κέντρο. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου δήλωσε ότι ασχολείται με αναφορές για «χημικό περιστατικό». Tο Υδάτινο Κέντρο εγκαινιάστηκε το 2012 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αλλά τώρα είναι ανοιχτό στο ευρύ κοινό. Διαθέτει δύο πισίνες 50 μέτρων και μια πισίνα καταδύσεων 25 μέτρων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις