Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Θεσσαλονίκη: Ξύλο σε αγώνα ερασιτεχνικού
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θεσσαλονίκη: Ξύλο σε αγώνα ερασιτεχνικού

Θεσσαλονίκη: Το πρόβλημα της οπαδικής βίας είναι πολύ σοβαρό και δεν είναι καθόλου εύκολο να λυθεί, όσο κι αν το θέλει η πολιτεία.

Τραγικές εικόνες σε αγώνα του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, που δείχνουν πως το πρόβλημα της οπαδικής βίας έχει βαθιές ρίζες και η επίλυσή του είναι περίπλοκη. Στο τελευταίο περιστατικό οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος αγώνα του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη και έδειραν ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, στον αγώνα ανάμεσα στις ομάδες ΠΑΟΚ Διάπλαση και Νίκη Νεοχωρούσας επικράτησε πανικός μετά τη λήξη, όταν οπαδοί (της ομάδας ΠΑΟΚ Διάπλαση) μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με κάποιους εξ αυτών να φοράνε κουκούλες και επιτέθηκαν σε ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας. Ο ένας εκ των δραστών, μάλιστα, είχε σιδερογροθιά και τελικά η κατάσταση ηρέμησε μόνο όταν αποχώρησαν μετά την επέμβαση της αστυνομίας, η οποία έχει ταυτοποιήσει ήδη τον έναν από τους οπαδούς και αναζητά άλλα τρία άτομα, ενώ παίκτες μετέβησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά για καταθέσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις