Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελισάβετ Μουτάφη – πατέρας: Βαρύ πένθος για την ηθοποιό
LIFESTYLE

Ελισάβετ Μουτάφη – πατέρας: Βαρύ πένθος για την ηθοποιό

Ελισάβετ Μουτάφη - πατέρας: Η ηθοποιός έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια του πατέρα της.

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Ελισάβετ Μουτάφη μετά τον θάνατο του πατέρα της! Η αγαπημένη ηθοποιός και κληρονόμος του ατελιέ μόδας του θείου της Μάκη Τσέλιου έχασε τον αγαπημένο της πατέρα, κάτι που έκανε γνωστό μέσα από ένα πραγματικά πολύ συγκινητικό μήνυμά της στο instagram. Το μήνυμα συνόδευε μία υπέροχη κοινή της φωτογραφία με τον πατέρα της από την ημέρα του γάμου της με τον Μάνο Νιφλή και έγραφε σε αυτό:

«Μπαμπά μου, μπαμπά μου, δεν θα σου πω αντίο , ξέρω ότι μόλις φωνάξω μπαμπά θα είσαι εδώ! Αφού το ξέρω! Σ’ αγαπάω! Πήγαινε τώρα στον Μίκη σου, στον Γρήγορη σου, στο Μανό σου , στον Οδυσσέα σου.. στην Λούνα σου…. Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους του γιατρούς και τους Νοσηλευτές του Σωτηρία που σε αγάπησαν και σε φρόντισαν τόσο πολύ….».

Το μήνυμα του Μάνου Νιφλή

Σχεδόν ταυτόχρονα έκανε μία εξίσου συγκινητική ανάρτηση και ο σύζυγος της ηθοποιού, ο δημοσιογράφος Μάνος Νιφλής ο οποίος έγραψε για τον πεθερό του:

«Έχουμε αφήσει στη μέση μια συζήτηση που άρχισε μπροστά στο κύμα, στη Σαντορίνη σου. Δεν προλάβαμε να την τελειώσουμε γιατί μας διέκοψε η Ελισάβετ και η Φιλομήλα. Όταν θα βρεθούμε, θα τη συνεχίσουμε, για να μπορέσω να σου πω ότι τα παιδιά σου, η Ελισάβετ και ο Κωνσταντίνος, αποδεικνύουν πόσο σπάνιος πατέρας υπήρξες αλλά και για να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που αγάπησες τα παιδιά μου σαν δικά σου εγγόνια. Βάλε Μπιθικώτση, τσιπουράκι και θα τα πούμε…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις