Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χαλβάς Πετρετζίκη: Το… challenge με τον Άκη έγινε πάλι πρωτοσέλιδο στην Hurryiet
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλβάς Πετρετζίκη: Το… challenge με τον Άκη έγινε πάλι πρωτοσέλιδο στην Hurryiet

Χαλβάς Πετρετζίκη: Στο πρωτοσέλιδο στην Hurriyet Οικονόμου-Αναστασοπούλου-Πετρετζίκης!

Μετά τον Άκη Πετρετζίκη που αποδέχθηκε την “πρόκληση” να παρασκευάσει τον περιβόητο πλέον στραγαλάτο χαλβά της Εμινέ Ερντογάν και βρέθηκε χθες στο πρωτοσέλιδο της τουρκικής εφημερίδας Hurryiet, σήμερα ήταν η σειρά των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ, Δημήτρη Οικονόμου και Μαρίας Αναστασοπούλου. Οι παρουσιαστές της εκπομπής “Σήμερα” είδαν τα πρόσωπά τους να φιγουράρουν στο πρωτοσέλιδο της τουρκικής εφημερίδας ενώ δοκίμαζαν τα γλυκά του γνωστού σεφ.

Υπενθυμίζεται πως όλα είχαν ξεκινήσει μετά την πρόκληση που δέχθηκε ο Άκης Πετρετζίκης από τη Μαρία Αναστασοπούλου και τον Δημήτρη Οικονόμου να φτιάξει, από τη μία πλευρά τον χαλβα από στραγάλια της Εμινέ Ερντιγάν και από την άλλη το γαλακτομπούρεκο της Μαρίκας Μητσοτάκη και να συγκρίνει τα δύο γλυκά.

Στην προσπάθεια του γνωστού σεφ, υπήρξε μαλιστα και “παρέμβαση” από την τουρκική Προεδρία για να βγει ο χαλβάς, ίδιος με εκείνον της Πρώτης Κυρίας της Τουρκίας, καθώς από τη συνταγή που είχε δημοσιεύσει ο τουρκικός Τύπος, έλειπε κάποιο σημαντικό υλικό.

Έτσι ο Άκης Πετρετζίκης ακολούθησε τελικά κατά γράμμα τη συνταγή και έστειλε τους περίφημους χαλβάδες και γαλακτομπούρεκα στο στούντιο του ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις