Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ανδραβίδα δράστης: «Όλοι έχουμε ευθύνη» λέει η δικηγόρος της οικογένειας
ΕΛΛΑΔΑ

Ανδραβίδα δράστης: «Όλοι έχουμε ευθύνη» λέει η δικηγόρος της οικογένειας

Ανδραβίδα δράστης: Μίλησε για κοινωνική ευθύνη και υπογράμμισε πως οι αρμόδιοι φορείς πρέπει να αρχίσουν να δουλεύουν ουσιαστικά

Για την έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας που πολλές φορές επιτρέπει να γίνονται φρικιαστικά εγκλήματα μίλησε σήμερα η δικηγόρος της αδικοχαμένης οικογένειας από την Ανδραβίδα, Ιωάννα Παναγοπούλου. Η κ. Παναγοπούλου, αναφορικά με την επιθετικότητα του δράστη που είχε επαναληφθεί και παλιότερα, τόνισε πως η ελληνική κοινωνία κωφεύει απέναντι στο πρόβλημα. «Λέμε δεν είναι η δική μου οικογένεια, ας μη το καταγγείλουμε», συμπλήρωσε μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και επισήμανε πως χρειαζόμαστε κοινωνική ευαισθησία και πως οι θεσμοί πρέπει να αρχίσουν να λειτουργούν ουσιαστικά.

Ολοκληρώνοντας, η κ. Παναγοπούλου συνεχάρη την ελληνική αστυνομία για την επιχείρηση σύλληψης του δράστη, ο οποίος κρυβόταν και προσπαθούσε να αποφύγει τις έννομες συνέπειες των πράξεών του. Ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης δήλωσε πως εάν υπήρχαν συγκεκριμένες καταγγελίες ενάντια του δράστη, έπρεπε να ενημερωθεί ο εισαγγελέας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις