Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

08

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελεονώρα Μελέτη – πόλεμος Ουκρανία: «Λύγισε» η παρουσιάστρια
LIFESTYLE

Ελεονώρα Μελέτη – πόλεμος Ουκρανία: «Λύγισε» η παρουσιάστρια

Ελεονώρα Μελέτη - πόλεμος Ουκρανία: «Λύγισε» η παρουσιάστρια μετά από πλάνα με μικρά παιδιά που έδειξαν στην εκπομπή της.

Συγκλονίζουν οι στιγμές που ζει η ανθρωπότητα, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και τις σκληρές εικόνες που φτάνουν συνεχώς στις οθόνες μας από το μέτωπο του πολέμου. Συγκλονιστικές, όμως, είναι και οι εικόνες που έρχονται από τη Ρωσία, εκεί που οι αρχές δεν διστάζουν να συλλάβουν ακόμα και μικρά παιδιά που διαδηλώνουν υπέρ της ειρήνης και κατά του πολέμου.

Τα πλάνα ενός μικρού παιδιού που κλαίει βλέποντας τη μητέρα του να βρίσκεται φυλακισμένη πίσω από τα κάγκελα, προκάλεσαν έντονη συγκίνηση στην εκπομπή Mega Καλημέρα. H Ελεονώρα Μελέτη, με δάκρυα στα μάτια, ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές και είπε τα εξής: «Σας ζητώ χίλια συγγνώμη! Ζητώ λίγα λεπτά να δούμε τη συνέντευξη, γιατί κάποια πράγματα είναι ανθρώπινα. Καταλαβαίνετε ότι μας έχει πιάσει μια αναστάτωση από τα πλάνα που είδαμε με τα παιδιά. Είναι λογικό, είναι ανθρώπινο. Είμαστε άνθρωποι πάνω από όλα. Ζητώ χίλια συγγνώμη από τους συνεργάτες μου και τους τηλεθεατές. Σας παρακαλώ συνεχίστε μέχρι να ηρεμίσω λίγο». Η ροή της εκπομπής συνεχίστηκε με βίντεο, έτσι ώστε να αποφορτιστεί η ατμόσφαιρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις