Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

02

Οκτωβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Αμαρουσίου: «Θωρακίζουμε την πόλη μας»
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Αμαρουσίου: «Θωρακίζουμε την πόλη μας»

Δήμος Αμαρουσίου: Ο Δήμαρχος καλωσόρισε την εταιρία που θα αναλάβει τη φύλαξη της πόλης η οποία περιλαμβάνει βάρδιες, αλλά και περιπολίες.

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή, υπεγράφη τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022, μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου εκπροσωπούμενου από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Σπύρο Σταθούλη και της αναδόχου εταιρίας υπηρεσιών security, η σύμβαση που αφορά στη φύλαξη δημοτικών κτιρίων, κοινόχρηστων χώρων, σχολείων και του Εμπορικού Κέντρου της πόλης.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε το προσωπικό της εταιρίας που θα αναλάβει τη φύλαξη της πόλης η οποία περιλαμβάνει βάρδιες σταθερής παρουσίας σε συγκεκριμένους κοινόχρηστους χώρους αλλά και περιπολίες πεζή ή/και με οχήματα στο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου αλλά και σε σημεία ειδικού ενδιαφέροντος.

Κάλυψη του κενού ασφαλείας

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου σε σχετική του δήλωση αναφέρει: «Αυτή η Δημοτική Αρχή ξεκίνησε τις διαδικασίες για τη σύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας αναγνωρίζοντας το πρόβλημα ασφάλειας τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στα Σχολεία. Ενώ προχωρούν αυτές οι ενέργειες που δυστυχώς είναι χρονοβόρες, προχωρούμε στη σύμβαση με εταιρία security προκειμένου να καλύψουμε αυτό το κενό. Βέβαια και αυτή η ενέργεια ήταν χρονοβόρα από τη στιγμή διενέργειας του διαγωνισμού, όμως τώρα είμαστε έτοιμοι να θωρακίσουμε την πόλη μας και να ενισχύσουμε την ασφάλεια των Μαρουσιωτών και ειδικότερα των νέων και ηλικιωμένων συμπολιτών μας. Η εταιρία security σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά το έργο της αστυνομίας, όμως συνεργάζεται μαζί της και σε σύνδεση με τη Γραμμή Δημότη 15321 όπου αναφέρονται περιστατικά, αποτελούν μία σύγχρονη ασπίδα προστασίας για τους Δημότες μας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις