Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

17

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαυρίκιος Μαυρικίου αρραβώνας: Μια εκδήλωση με.. δόξες και τιμές
LIFESTYLE

Μαυρίκιος Μαυρικίου αρραβώνας: Μια εκδήλωση με.. δόξες και τιμές

Μαυρίκιος Μαυρικίου αρραβώνας: Μαυρίκιος Μαυρικίου, το πρώτο φιλί με την Ιλάειρα, ο πρώτος χορός και η τούρτα!

Με δόξες και τιμές, στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του, Ιλάειρα Ζήση. Η εντυπωσιακή νύφη έφτασε το βραδυ του Σαββάτου στο σημείο όπου την περίμενε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου που επέβαινε η αγαπημένη του Ιλάειρα και αφού την βοήθησε να κατέβει, αντάλλαξαν ένα τρυφερό και παθιασμένο φιλί με τα φλας των φωτογράφων να παίρνουν φωτιά και δεκάδες πυροτεχνήματα να γεμίζουν τον ουρανό.

Αμέσως μετά, το ζευγάρι μπήκε στην αίθουσα της δεξίωσης όπου έκοψαν την εντυπωσιακή τούρτα τους, αντάλλαξαν τα δαχτυλίδια τους και αφού δέχτηκαν τα δώρα των γονιών τους χόρεψαν με την ψυχή τους.

Κάποια στιγμή μάλιστα, ο γαμπρός σηκώθηκε από τη θέση του και χόρεψε το βαρύ ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας προκαλώντας… χαμό!

Το τι πιάτο έσπασε όση ώρα εκείνος χόρευε, δεν λέγεται!

Ακολούθησε όμως… χαμός και με τον χορό του κουμπάρου του ζευγαριού, Γιώργου Τσούκαλη ο οποίος επίσης χόρεψε ζεϊμπέκικο.  Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Βάσια Παναγοπούλου, η Τέτα Καμπουρέλη, ο Πέτρος Ξεκούκης, η Γεωργία Ζώη, ο Γιώργος Κριμιζάκης, ο Θεόδωρος Τρανούλης, η Μέρω Κεσεσιογου-Λέμη Κοντονή, η Θεοδώρα Παπαϊωάννου και ο Δημήτρης Μουσακίτης.

Είναι η πρώτη φορά που ερωτεύομαι τόσο πολύ μία γυναίκα

«Είναι η πρώτη φορά που ερωτεύομαι τόσο πολύ μία γυναίκα και έχω αυτή τη διάθεση να κάνω οικογένεια. Έκανα την πρόταση στην αλλαγή του χρόνου. Ήμασταν στον κουμπάρο μας, τον Γιώργο Τσούκαλη, τον ιδιωτικό ερευνητή. Εγώ τραγουδούσα και καλά χάλασε το μικρόφωνο, άνοιξα το μικρόφωνο και είχε το μονόπετρο. Το κορίτσι αυτό είναι μαθήτριά μου, ήρθε για να σπουδάσει και ερωτευτήκαμε» είχε αποκαλύψει πρόσφατα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για την γνωριμία του με την Ιλάειρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις