Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελεονώρα Μελέτη Instagram: Ποζάρει επτά μηνών έγκυος και εξομολογείται αυτό που έχει μετανιώσει
LIFESTYLE

Ελεονώρα Μελέτη Instagram: Ποζάρει επτά μηνών έγκυος και εξομολογείται αυτό που έχει μετανιώσει

Ελεονώρα Μελέτη Instagram: Η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε μια φωτογραφία της όπου είναι 7 μηνών έγκυος και είπε αυτό που μετανιώνει από την περίοδο που είχε την κόρη της στην κοιλιά της.

Μια φωτογραφία από την περίοδο που ήταν έγκυος στην κόρη της Αλεξάνδρα Μαροσούλη μοιράστηκε η Ελεονώρα Μελέτη, την οποία συνόδευσε με ένα κείμενο όπου εξέφραζε τις σκέψεις της για όσα έχει μετανιώσει και τι θα άλλαζε αν έμενε ξανά έγκυος. Η παρουσιάστρια του Mega αναφέρθηκε στην εμπειρία της πριν από τέσσερα χρόνια και μίλησε για όλα όσα έκανε. Και δήλωσε μάλιστα ότι δεν περίμενε ότι θα νοσταλγεί αυτή την περίοδο, και θα αναρωτιέται αν θα της ξανασυμβεί.

“Σαν σήμερα πριν …4 χρόνια… πέρασαν κιόλας 4 χρόνια κ μου φαίνεται σαν χθες… σαν χθες που έτρεχα να φτιάξω το παιδικό δωμάτιο, που δυσκολευόμουνα να μπω και να βγω από το αυτοκίνητο, να ξυρίσω τα πόδια μου, να ανέβω τις σκάλες, να βρω ρούχα που να μου πηγαίνουν, να καταφέρω να δω μια ταινία χωρίς να με πάρει ο ύπνος… πέρασαν 4 χρόνια από τότε που ξυπνούσα μέσα στη νύχτα και έτρωγα καρότα βλέποντας ντοκιμαντέρ για δολοφόνους μέχρι να ξημερώσει, που είχα τέλεια φουσκωτά χείλη, κάθε μήνα 3 πόντους πιο μακριά και πυκνά μαλλιά, αλλά και αιφνίδια ουλίτιδα και όρεξη για Νάτσος”, έγραψε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

“Κάτι τέτοιες φωτογραφίες βλέπω και μετανιώνω που δεν έβγαλα κι άλλες κι άλλες κι άλλες. Κάτι τέτοιες φωτογραφίες βλέπω και λέω “πω πω το ότι θα μου λείπε κιόλας…” και μετά αναρωτιέμαι, λες να το ξαναζήσω; Και παραδέχομαι πως αν το ξαναζήσω θα βγάζω συνέχεια φωτογραφίες, και θα κάνω και gender reveal και baby shower και όλες αυτές τις αμερικανικές αηδίες που τότε ούτε να τις ακούσω δεν ήθελα … και μετά λέω: Ελεονώρακι κλείσε το κινητό σου το ρημάδι γιατί αύριο έχεις ξύπνημα. Και τσεκάρω μια τελευταία φορά για καληνύχτα αυτό το πλάσμα που στη φωτογραφία μετράει ήδη 7 μήνες στη κοιλιά μου…”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις