Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εμπαπέ – Παρί Σεν Ζερμέν: Το αστρονομικό ποσό που του προσφέρει η ομάδα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εμπαπέ – Παρί Σεν Ζερμέν: Το αστρονομικό ποσό που του προσφέρει η ομάδα

Εμπαπέ - Παρί Σεν Ζερμέν: Ο γαλλικός σύλλογος συνειδητοποιώντας τη σημασία που έχει για τον σύλλογο και την ομάδα σκέφτεται να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη παγκοσμίως.

Κίνηση που θα προκαλέσει σεισμό στην παγκόσμια μεταγραφική αγορά, ετοιμάζεται να κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να κρατήσει κοντά της τον Κιλιάν Εμπαπέ. Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «The Independent», ο γαλλικός σύλλογος συνειδητοποιώντας τη σημασία που έχει για τον σύλλογο και την ομάδα, ο 23χρονος Γάλλος διεθνής επιθετικός, εξετάζει μια νέα πρόταση για να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, προσφέροντας ένα συμβόλαιο που δεν έχει εμφανιστεί στην ιστορία. O Γάλλος είχε δηλώσει πως θα ήθελε να παίξει στη Ρεάλ αλλά είναι απίθανο οι Ισπανοί να μπορέσουν να του κάνουν τέτοια οικονομική προσφορά. Έτσι, προκειμένου να τον πείσει η ομάδα να αγνοήσει την προοπτική της Ρεάλ Μαδρίτης, θα του προσφέρει ετήσιες αποδοχές 62 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, σχεδόν περισσότερο από 5 εκατομμύρια το μήνα.

Το δημοσίευμα που σχετίζεται με τις σκέψεις των «Παριζιάνων», έρχεται μόλις λίγα 24ωρα μετά το φανταστικό σε εκτέλεση γκολ που πέτυχε ο Γάλλος σταρ απέναντι στη Ρεαλ για τους 16 του Champions League. Εάν τελικά ο Εμπαμπέ πειστεί και παραμείνει στο Παρίσι τότε θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην υφήλιο. Μάλιστα θα πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του αθλήματος και ένα από τα μεγαλύτερα στην ιστορία του παγκοσμίου αθλήτισμου. Πρώτο και στις δύο κατηγορίες βρίσκεται το 5ετές συμβόλαιο ύψους 555 εκατομμυρίων ευρώ που είχε υπογράψει ο Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα το 2017.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις