Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 14χρονη Φιλιατρά: Φρίκη για τις πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα
ΕΛΛΑΔΑ

14χρονη Φιλιατρά: Φρίκη για τις πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα

14χρονη Φιλιατρά: Πηγές από την αστυνομία εκτιμούν ότι η 19χρονη εξέδιδε την 14χρονη για περίπου μια εβδομάδα πριν την ανακαλύψει ο πατέρας της

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η εκμετάλλευση και ώθησε σε πορνεία ανήλικης, από την ίδια της την αδελφή, στα Φιλιατρά. Η υπόθεση σοκάρει. Η 19χρονη με καταγωγή από τη Βουλγαρία εξέδιδε την 14χρονη αδελφή της έναντι αμοιβής σε αλλοδαπούς στους Γαργαλιάνους. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida η 19χρονη έδινε στην 14χρονη αδελφή της χασίς και εν συνεχεία την εξέδιδε σε Πακιστανούς αντί 20 ευρώ. Όπως προκύπτει η 19χρονη χορηγούσε το ναρκωτικό στο παιδί και εν συνεχεία εκμεταλλευόταν την ευάλωτη κατάσταση στην οποία περιέρχετο και την εκμεταλλευόταν σεξουαλικά εκδίδοντάς την!

Πηγές από την αστυνομία εκτιμούν ότι η 19χρονη εξέδιδε την 14χρονη για περίπου μια εβδομάδα πριν την ανακαλύψει ο πατέρας της και την καταδώσει στην αστυνομία. Μαζί με την 19χρονη συνελήφθη και ο σύντροφός της. Αμφότεροι ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή, ενώ η έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη. Τη φρικτή ιστορία κακοποίησης και εκμετάλλευσης περιέγραψε και ο πρώην δήμαρχος Φιλιατρών.

Η περιγραφή του πρώην δημάρχου Φιλιατρών

Η περιγραφή του πρώην δημάρχου Φιλιατρών, Άλκη Ξύγκα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του BEST, για τα όσα συνέβαιναν και συμβαίνουν στην περιοχή, σοκάρει: «Ένα από τα πολλά περιστατικά που συμβαίνουν στα Φιλιατρά και στην ευρύτερη περιοχή, στις όμορες πόλεις, συνέβη χθες το βράδυ δίπλα στο σπίτι που μένω. Όπου δίπλα σε κάποια σπίτια ενοικιασμένα -από ποιους και πώς και κάτω από ποιες συνθήκες που κανείς δεν ξέρει- μένουν εργάτες γης από το Πακιστάν οι πιο πολλοί, έγινε μεγάλη φασαρία. Η ώρα 10 με 11 περίπου κάποιοι γονείς Βούλγαροι έψαχναν να βρουν τα ανήλικα παιδιά τους, τα οποία τα βρήκαν μέσα στα σπίτια των Πακιστανών, όπου κάποιος ομοεθνής τους Βούλγαρος εξέδιδε κορίτσια 13-14 ετών στους Πακιστανούς. Οι Πακιστανοί όταν είδαν την Αστυνομία να φθάνει εξαφανίστηκαν στα γύρω χωράφια και οι γονείς προσπαθούσαν να μαζέψουν τα παιδιά τους» περιέγραψε χαρακτηριστικά στο eleftheriaonline ο πρώην δήμαρχος Φιλιατρών Άλκης Ξύγκας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις