Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πώς κατεβάζω τραγούδια από το Youtube: 5 απλά βήματα για μουσική στο κινητό
PLUS

Πώς κατεβάζω τραγούδια από το Youtube: 5 απλά βήματα για μουσική στο κινητό

Πώς κατεβάζω τραγούδια από το Youtube: Δεν θα χρειαστείς κανένα πρόγραμμα για να κατεβάσεις τα αγαπημένα σου τραγούδια

Οι περισσότεροι από εμάς αναρωτιούνται Πώς κατεβάζω τραγούδια στο κινητό σε μορφή mp3 από το youtube. Ίσως να διαβάσατε κάποιο άλλο άρθρο ή να είδατε και κάποιο βίντεο και να μην καταφέρατε να το πραγματοποιήσετε, αλλά σε αυτόν τον πολύ εύκολο και γρήγορο οδηγό θα σας τα δείξουμε όλα ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ. Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε και να δώσουμε την εύκολη και γρήγορη λύση στο ερώτημα που γίνεται στις μηχανές αναζήτησης για το Πώς κατεβάζω τραγούδια στο κινητό από το Youtube.

Αρχικά δεν θα χρειαστείς κανένα πρόγραμμα για να κατεβάσεις τα αγαπημένα σου τραγούδια. Δεν χρειάζεται καμία εφαρμογή για το κινητό σου. Είναι πολύ πιο εύκολο και πάμε στο επόμενο βήμα.

ΒΗΜΑ 1:

Ανοίξτε την εφαρμογή του Youtube που έχει το κινητό σας, βρείτε το αγαπημένο σας τραγούδι που θέλετε να κατεβάσετε και πατήστε Play για να παίξει.

ΒΗΜΑ 2:

Ακριβώς κάτω από το βίντεο υπάρχει ένα κουμπί με ένα βελάκι το οποίο ονομάζεται Κοινοποίηση ή Share, πάτησε το.

ΒΗΜΑ 3:

Ανοίξτε τον browser σας (φυλλομετρητής ή περιηγητής), Mozila ή Chrome ή Opera και πληκτρολογήστε: ytmp3.cc ή κάντε κλικ εδώ να ανοίξει. Μόλις ανοιξει θα δείτε αυτή την σελίδα:

ΒΗΜΑ 4:

Όπως είδατε στην παραπάνω φωτογραφία έχουμε ένα κενό πεδίο, 2 κουμπάκια από κάτω που το ένα γράφει mp3 και το άλλο mp4 και τέλος ένα κουμπί convert. Κάνουμε επικόλληση τον σύνδεσμο που πήραμε από το youtube, επιλέγουμε ντο κουμπάκι από κάτω να λέει mp3 και τέλος πατάμε το κουμπί που λέει Convert.

ΒΗΜΑ 5:

Μόλις τελειώσει λοιπόνν η διαδικασία θα δείτε την εικόνα παρακάτω, και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο κουμπί Download. Έτσι το τραγούδι θα ξεκινήσει να αποθηκεύεται στο κινητό σας τηλέφωνο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις