Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ρομά σε περιπολικό: Χόρευαν πάνω στο καπό και γύριζαν βίντεο για το TikTok
ΕΛΛΑΔΑ

Ρομά σε περιπολικό: Χόρευαν πάνω στο καπό και γύριζαν βίντεο για το TikTok

Ρομά σε περιπολικό: Χόρευαν για το TikTok σε καπό περιπολικού της Τροχαίας Λαμίας

Απίστευτο περιστατικό στο κέντρο της πόλης με νεαρούς Ρομά να χορεύουν για το TikTok σε καπό περιπολικού της Τροχαίας Λαμίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport.gr, το βίντεο που ακολουθεί οι θρασύτατοι νεαροί Ρομά βρήκαν ένα περιπολικό παρκαρισμένο στο κέντρο της πόλης και δίχως να γίνουν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς, οι οποίοι δε βρίσκονταν κοντά στο υπηρεσιακό όχημα ανέβηκαν στο καπό και άρχισαν το χορό, υπό τους ρυθμούς χιπ χοπ. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης (10/2), στο κέντρο της Λαμίας, όπου ο αστυνομικός της Τροχαίας άφησε για λίγα λεπτά το περιπολικό, σε σημείο που να μην εμποδίζει την κυκλοφορία, ώστε να καταγράψει τροχαία παράβαση, σε μικρή απόσταση.

Σύμφωνα με το LamiaReport οι συγκεκριμένοι νεαροί είναι γνωστοί στις Αρχές. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας από τα πέντε άτομα που αναζητούν έχουν ταυτοποιήσει τα τέσσερα, εκτός από αυτόν που τραβούσε το βίντεο.

Μέχρι τώρα εντοπίστηκαν οι δυο, ηλικίας 17 και 21 ετών, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι και προσήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο, ενώ οι υπόλοιποι αναζητούνται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις