Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / ΑΤΜ με πορτοκάλια: Χυμός με ελάχιστα χρήματα και σε ελάχιστο χρόνο
PLUS

ΑΤΜ με πορτοκάλια: Χυμός με ελάχιστα χρήματα και σε ελάχιστο χρόνο

ΑΤΜ με πορτοκάλια: Με αποχυμωτές τελευταίας τεχνολογίας, που στύβουν τα πορτοκάλια

Τι θα λέγατε αν με το πάτημα ενός κουμπιού και με μόλις 1 ευρώ να βλέπατε πορτοκάλια να στύβονται για εσάς και να πίνετε φρέσκο και δροσερό φυσικό χυμό πορτοκαλιού; Αρμόδιοι για να απαντήσουν στο ερώτημα αυτό είναι οι κάτοικοι σε Ιωάννινα και Άρτα, που έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια της Άρτα Φυσικά, μιας εταιρίας που αποφάσισε να αξιοποιήσει κάπως διαφορετικά τα εξαίρετης ποιότητας πορτοκάλια Άρτας. Και πώς το κάνει αυτό; Με αποχυμωτές τελευταίας τεχνολογίας, που στύβουν τα πορτοκάλια, βγάζουν την πούλπα και προσφέρουν ατόφιο δροσερό χυμό! Και όλα αυτά μέσα σε μόλις 1 λεπτό!

“Απο μικρό παιδί θυμάμαι να στύβω τα πορτοκάλια και να κάνω χυμό. Μεγαλώνοντας και έχοντας πλέον δραστηριοποιηθεί στον πρωτογενή τομέα, είδα οτι το να πίνει ο κόσμος φυσικό χυμό γρήγορα, αλλά και υγιεινά ήταν ένα κενό στην αγορά, που αποφασίσαμε να το καλύψουμε μαζί με μια ομάδα συνεργατών και φίλων. Έτσι, αφού βρήκαμε τους αποχυμωτές ξεκινήσαμε με την ιδιαίτερη πατρίδα μας την Άρτα” εξηγεί ο Γιώργος Γώγος, υπεύθυνος της εταιρίας.

sliced orange fruit on brown wooden table
Πώς, όμως, λειτουργεί ο αποχυμωτής;

Απο τη στιγμή που ο πελάτης θα ρίξει το κέρμα στην ειδική υποδοχή και θα πατήσει το κουμπί, ο αποχυμωτής ξεκινά να στύβει τα πορτοκάλια. Τα πάντα γίνονται μπροστά στον πελάτη. Το μηχάνημα κόβει τα πορτοκάλια, τα στύβει και ο χυμός πέφτει στο ποτηράκι. Είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί οτι το μαχαίρι και όλα τα υλικά πλένονται αυτόματα μετά απο συγκεκριμένο αριθμό χυμών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις