Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

18

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ρουβάς για Λιγνάδη: Η Γερμανού σχολιάζει τις δηλώσεις που προκάλεσαν αίσθηση
LIFESTYLE

Ρουβάς για Λιγνάδη: Η Γερμανού σχολιάζει τις δηλώσεις που προκάλεσαν αίσθηση

Ρουβάς για Λιγνάδη: Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Η ομάδα της εκπομπής “Καλύτερα δε Γίνεται” σχολίασε τη σημερινή συνέντευξη του Σάκη Ρουβά στη Σίσσυ Χρηστίδου, κατά την οποία ο pop-star μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση του με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Μετά την αναπαραγωγή του συγκεκριμένου αποσπάσματος, η Ναταλία Γερμανού εξέφρασε τη δική της γνώμη. Η παρουσιάστρια του ALPHA δήλωσε πως είναι δικαίωμα του Σάκη Ρουβά να επιλέγει να κρατά τις καλές αναμνήσεις της εμπειρίας του με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό, ωστόσο έκανε αισθητή τη διαφωνία της όσον αφορά συγκεκριμένα λεγόμενά του.

Η Ναταλία Γερμανού λοιπόν, είπε στον αέρα του “Καλύτερα δε Γίνεται”: “Αυτό που είπε ο Σάκης ότι “Όλοι βάζουμε το χεράκι μας για να μας συμβούν κάποια πράγματα”, προφανώς και ελπίζω να εννοεί τον Λιγνάδη. Δεν μπορώ να στερήσω στον Σάκη να κρατάει μνήμες αγάπης και θαυμασμού με τον δάσκαλο, μέντορα που γνώρισε στις Βάκχες, όπως δεν μπορώ να στερήσω από κάποιους που έχουν γνωρίσει τους φερόμενους ως δράστες και κρατάνε συναισθήματα αγάπης. Είναι δικαίωμά τους και βεβαίως η συνέπεια του ρίσκο, είναι δικαίωμά τους.

Δεν θα βάλω στην ίδια κατηγορία έναν άνθρωπο που είναι ναρκομανής και παλεύει με τον δαίμονα των ναρκωτικών, με έναν άνθρωπο που έχει σεξουαλική διαστροφή, αν αποδειχτεί τελικά ότι αυτή αποτελεί ποινικό αδίκημα. Δεν είναι το ίδιο με έναν ναρκομανή που βλάπτει τον εαυτό του και όχι κάποιον άλλον”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις