Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ντέμης Νικολαΐδης κόρη: “Θέλω να τη δω ευτυχισμένη”
LIFESTYLE

Ντέμης Νικολαΐδης κόρη: “Θέλω να τη δω ευτυχισμένη”

Ντέμης Νικολαΐδης κόρη: «Θα την πάρω τηλέφωνο 12.01. Ελπίζω να είμαι το πρώτο τηλέφωνο. Κανονικά πρέπει να την πάρω 12 παρά 1 και να πιάσω την κουβέντα»

Μια πολύ ξεχωριστή μέρα ήταν η χθεσινή μέρα για τη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη καθώς η κόρη τους Μελίνα είχε τα γενέθλιά της και έγινε 18 ετών. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που συμμετέχει σε εκπομπή συνδρομητικού καναλιού μίλησε για το δικό του Super Girl και φυσικά δεν μπορούσε να κρύψε τη συγκίνησή του. «Να πούμε “χρόνια πολλά” στην κόρη μου που σήμερα γίνεται 18 και κάθε χρόνο ο κουμπάρος μου ο Γιάννης ο Λεουνάκης στον Rock FM βάζει αυτό το τραγούδι (Super Girl). Κάθε χρόνο 8 του Φλεβάρη βάζει αυτό το τραγούδι για την κόρη μου. Γίνεται 18, ενηλικιώνεται. Πάμε να κλείσουμε την εκπομπή, πάμε… Τελειώσαμε» είπε και συνέχισε, «Είναι το Super Girl μου, για πάντα. Εννοείται αυτό…».

Λίγο μετά, εμφανώς συγκινημένος ο Ντέμης Νικολαΐδης πρόσθεσε: «Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη, τίποτα άλλο. Θα την πάρω τηλέφωνο 12.01. Ελπίζω να είμαι το πρώτο τηλέφωνο. Κανονικά πρέπει να την πάρω 12 παρά 1 και να πιάσω την κουβέντα».

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο «Πρωινό»
Είμαι εγωιστής, δεν επιτρέπω να με στενοχωρούν άτομα που δεν αξίζουν

Πριν από μερικές μέρες ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε μιλήσει ξανά για τα παιδιά του. Πιο συγκεκριμένα σε μια από τις σπάνιες φορές που δίνει συνεντεύξεις ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για τη ζωή του αλλά και τα δύο του παιδιά. Στην ερώτηση «πώς είναι να είσαι πατέρας;», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην σύζυγος της Δέσποινας Βανδή, είπε: «Σταματάει το εγώ. Λες “ωχ, εξαρτώμαι από κάτι άλλο”, που είναι τα παιδιά σου. Αυτό είναι μία τεράστια αλλαγή! Κυριαρχεί επάνω σου κάποιος άλλος. Εγώ το ένιωσα μόνο με τα παιδιά μου αυτό, που είμαι αυτόνομος και θέλω την ελευθερία μου.

Υπάρχουν δύο τύποι, ο γιος και η κόρη που πλέον μπορούν να με κάνουν… Εγώ είμαι εγωιστής, δεν επιτρέπω να με στενοχωρούν, να με χαροποιούν ή να μου αλλάζουν συναισθήματα άτομα που δεν αξίζουν. Πρέπει να αξίζουν! Όταν κάνεις παιδιά όμως σε κάνουν ό,τι θέλουν. Τρόμαξα λίγο στην αρχή. Όλες οι ηλικίες ωραίες είναι. Δεν εξαρτάται η ζωή από σένα μόνο. Δηλαδή με ένα τηλέφωνο έχει αλλάξει η ζωή σου, γιατί ο γιος σου δεν είναι καλά ή η κόρη σου… Υπάρχουν άτομα πλέον που με εξουσιάζουν», είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης φανερά συγκινημένος στην εκπομπή «Game Night» στον «Sport 24».

Δείτε το βίντεο
Το πάρτι της Μελίνας – Καλεσμένος και ο Μπισμπίκης

Η ενήλικη πλέον Μελίνα διοργάνωσε ένα πάρτι γενεθλίων, στο οποίο ήταν καλεσμένος και ο σύντροφος της μητέρας της, Βασίλης Μπισμπίκης. Ο ηθοποιός τον τελευταίο καιρό διατηρεί σχέση με τη διάσημη τραγουδίστρια και αν κρίνουμε από την… πρόσκληση, τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά όσα φαίνονται, αλλά και λέγονται, με το ζευγάρι να βιώνει έναν μεγάλο έρωτα. Ο Βασίλης Μπισμπίκης αναδημοσίευσε σε ένα story του, μια φωτογραφία που ανάρτησε αρχικά η Μελίνα, στην οποία τον έχει αγκαλιά και έχει προσθέσει τρεις καρδιές, κοινοποιώντας το όνομά του.

Δείτε τη φωτογραφία:

Στο Instagram ανέβασε τις ευχές της και η μαμά Δέσποινα. Η τραγουδίστρια έγραψε στη λεζάντα πολύ συγκινητικά λόγια για την κόρη της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις