Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

14

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Marry Me – Jeniffer Lopez: Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης λίγο πριν την πρεμιέρα
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Marry Me – Jeniffer Lopez: Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης λίγο πριν την πρεμιέρα

Marry Me - Jeniffer Lopez: Η Τζένιφερ Λόπεζ, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της 31ης ταινίας της, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο Rolling Stone, ενώ πόζαρε στον φακό πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποτελεί αυτή τη στιγμή μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του πλανήτη. Το αποδεικνύει, μάλιστα, σε κάθε της δημόσια εμφάνιση. Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της ταινίας «Marry Me», στην οποία πρωταγωνιστεί, η 52χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Rolling Stone, όπου αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες από τη ζωή της. «Πάντα ένιωθα ως το αουτσάιντερ. Ήμουν στον πάτο. Ίσως αυτό να οφείλεται και στο γεγονός ότι ήμουν Πουερτορικανή από το Μπρονξ και γυναίκα. Καταλαβαίνεις τι εννοώ; Δεν γεννήθηκα μέσα στα χρήματα από μια πλούσια οικογένεια. Δεν ήξερα κανέναν στον χώρο. Απλά βγήκα εκεί έξω και είπα “γάμ..έ το, θα το παλέψω”», λέει η Λόπεζ στη συνέντευξή της. Ωστόσο, ποτέ της δεν σταμάτησε να ονειρεύεται.

Ο πατέρας της ήταν τεχνικός υπολογιστών, ενώ η μητέρα της δασκάλα σε παιδικό σταθμό. Η Τζένιφερ, η μεσαία από τις τρεις κόρες της οικογένειας, αναγκάστηκε να δουλέψει από μικρή, προκειμένου να συνεισφέρει στον προϋπολογισμό του σπιτιού. Η πρώτη της δουλειά της απέφερε μεροκάματο μόλις δέκα δολαρίων, για να σκουπίζει τις τρίχες και να καθαρίζει τους νιπτήρες από ένα κέντρο αισθητικής. Από αυτό έφτασε στα τέλη της δεκαετίας του ’90 να έχει γίνει παγκόσμια σταρ και να συνειδητοποιεί μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λονδίνο πως άλλαξε η ζωή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rolling Stone (@rollingstone)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rolling Stone (@rollingstone)

“Θυμάμαι πως είχα τρύπες στα παπούτσια μου”

«Θυμάμαι πως είχα τρύπες στα παπούτσια μου. Έλεγα από μέσα μου πως δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό που ζω. Ήταν σαν ένα παραμύθι. Δεν με ένοιαζε τόσο το οικονομικό της υπόθεσης. Η συνειδητοποίηση είχε να κάνει περισσότερο με αυτό που συνέβαινε μπροστά μου. Η σουίτα που βρέθηκα εκείνο το βράδυ στο Λονδίνο ήταν μεγαλύτερη από το σπίτι που μεγάλωσα».

Μέσα σε όλα όσα αναφέρει, φυσικά, δεν ξεχνάει και τον Μπεν Άφλεκ. «Έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη. Μάθαμε πολλά. Ξέρουμε τι είναι αληθινό και τι όχι. Το παιχνίδι έχει αλλάξει. Δεν θέλω να πω πολλά», υποστήριξε η Λόπεζ. Όσον αφορά τώρα τις φωτογραφίες, με τις οποίες «ντύνει» τη συνέντευξη το περιοδικό, εκεί βλέπουμε τη Λατίνα σταρ πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις