Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα: Σώος ο οδηγός
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα: Σώος ο οδηγός

Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα: Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το εν λόγω όχημα ανελκύστηκε με γερανοφόρο όχημα

Να απεγκλωβίσει έναν οδηγό από το αυτοκίνητό του κλήθηκε το πρωί της Δευτέρας το Λιμενικό στη Μυτιλήνη, καθώς το όχημα που οδηγούσε κάτω από αδιευκρίνιστους λόγους εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε στη θάλασσα σε απόσταση 15 έως μέτρων από την ακτή κοντά στο Ιστορικό στο δρόμο Μυτιλήνης – Αεροδρομίου. Ο οδηγός και μοναδικός επιβαίνοντας του οχήματος με την συνδρομή ανδρών του λιμενικού ανασύρθηκε σώος στην στεριά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το εν λόγω όχημα ανελκύστηκε με γερανοφόρο όχημα.

Η ανακοίνωση από την Λιμενική Αρχή

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης για περιστατικό πτώσης οχήματος στη θάλασσα, στην περιοχή της Εθνικής οδού Μυτιλήνης – Κρατηγού.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του τμήματος Τροχαίας και Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι στο ύψος του 8ου χιλιομέτρου της 73ης Εθνικής οδού Μυτιλήνης – Κρατηγού, ένα Ι.Χ.Ε. όχημα βρισκόταν εντός της θάλασσας, σε απόσταση περίπου δεκαπέντε (15) μέτρων από την ακτή και σε βάθος ενός (01) μέτρου περίπου.

Άμεσα τα ανωτέρω στελέχη απεγκλώβισαν τον 34χρονο οδηγό και μοναδικό επιβαίνοντα του οχήματος και τον μετέφεραν αρχικά στην ακτή σε λιπόθυμη κατάσταση, όπου στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ανωτέρω Ι.Χ.Ε. όχημα ανελκύστηκε από ιδιωτικό γερανοφόρο όχημα, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις