Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρης – Άλκης βίντεο: Το συγκινητικό αφιέρωμα στη μνήμη του 19χρονου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρης – Άλκης βίντεο: Το συγκινητικό αφιέρωμα στη μνήμη του 19χρονου

Άρης - Άλκης βίντεο: Το ασπρόμαυρο βίντεο άρχισε να διαδίδεται ταχύτατα στο διαδίκτυο, με πολλούς χρήστες να αφήνουν από κάτω ένα συλλυπητήριο μήνυμα.

Ένα συγκινητικό βίντεο στη μνήμη του 19χρονου δολοφονημένου, Άλκη Καμπανού δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Youtube η ΠΑΕ Άρης. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης, φίλαθλος της οποίας ήταν ο 19χρονος Άλκης που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στην περιοχή του Χαριλάου, συγκέντρωσε σε ένα βίντεο 7:30 λεπτών στιγμιότυπα από την επίσκεψη της ομάδας στο σημείο της δολοφονίας, καθώς και πλάνα από τις αφιερώσεις των γκολ των ποδοσφαιριστών στον αδικοχαμένο νεαρό από τον χθεσινό αγώνα Άρης-ΑΕΚ.

Όπως ήταν φυσικό το ασπρόμαυρο βίντεο άρχισε να διαδίδεται ταχύτατα στο διαδίκτυο, με πολλούς χρήστες να αφήνουν από κάτω ένα συλλυπητήριο μήνυμα στη μνήμη του 19χρονου Άλκη. Υπενθυμίζεται ότι και ο Σέρχιο Αραούχο απέτισε τον δικό του φόρο τιμής στην μνήμη του δολοφονηθέντος 19χρονου Άλκη, σχηματίζοντας το αρχικό του ονόματός του, μετά το σπάνιας ομορφιάς γκολ που πέτυχε στον χθεσινό αγώνα ΑΡΗΣ -ΑΕΚ. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής αμέσως μετά το γκολ σχημάτισε το γράμμα «Α» (το αρχικό από το όνομα του οπαδού του Άρη που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης) και εν συνεχεία έκανε τη χειρονομία της προσευχής, αποχαιρετώντας με τον τρόπο του τον Άλκη.

Δείτε παρακάτω το συγκινητικό βίντεο της ΠΑΕ Άρης που έφτιαξε για εις μνήμην του Άλκη:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις