Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μαριέττα Γιαννάκου – Μητσοτάκης: Επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας 251
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαριέττα Γιαννάκου – Μητσοτάκης: Επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας 251

Μαριέττα Γιαννάκου - Μητσοτάκης: Η κυρία Γιαννάκου τις προηγούμενες ημέρες είχε μία πτώση με το αναπηρικό αμαξίδιο με το μετακινείται και χτύπησε χτύπησε το κεφάλι της.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στο 251 ΓNA και ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την πορεία της υγείας της Μαριέττας Γιαννάκου. Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής της ΝΔ παραμένει στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας 251. Σύμφωνα με το MEGA, η κυρία Γιαννάκου τις προηγούμενες ημέρες είχε μία πτώση με το αναπηρικό αμαξίδιο με το μετακινείται και χτύπησε χτύπησε το κεφάλι της.

Όταν, όμως, η κατάστασή της επιδεινώθηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί βρήκαν αιμάτωμα. Η κυρία Γιαννάκου μπήκε για επέμβαση και όταν βγήκε από το χειρουργείο κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της σε ΜΕΘ. Η κυρία Γιαννάκου ταλαιπωρείται με την υγεία της τα τελευταία χρόνια, ενώ πάσχει και από υποκείμενα νοσήματα. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούνιο η Μαριέττα Γιαννάκου είχε ξανανοσηλευτεί στο στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, ενώ τον Σεπτέμβριο νόσησε με κορονοϊό και υποχρεώθηκε νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις