Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωση του κλαμπ για τον Γκρίνγουντ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωση του κλαμπ για τον Γκρίνγουντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι συμπαίκτες του Γκρίνγουντ σταμάτησαν να τον ακολουθούν στα social media.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο Μέισον Γκρίνγουντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής στις ειδήσεις, μετά την καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, η οποία δημοσίευσε μάλιστα βίντεο και φωτογραφίες. Η εξέλιξη αυτή είχε ως συνέπεια ο Άγγλος ποδοσφαιριστής να τεθεί εκτός ομάδας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ οι συμπαίκτες του τον απομονώνουν. Τα όσα κατήγγειλε η Χάριετ Ρόμπσον έχουν σοκάρει τους Άγγλους και προκάλεσαν την άμεση αντίδραση των κόκκινων διαβόλων. Με ανακοίνωσή της, λοιπόν, η Γιουνάιτεντ κάνει γνωστό ότι ο Γκρίνγουντ τίθεται εκτός ομάδας. Δεν θα παίρνει μέρος στις προπονήσεις και φυσικά δεν θα υπολογίζεται για τους αγώνες μέχρι να ξεκαθαρίσει η όλη υπόθεση.

Την ίδια ώρα, θέση για το θέμα που προέκυψε παίρνουν και οι συμπαίκτες του Γκρίνγουντ και ειδικά τα αστέρια της ομάδας. Συγκεκριμένα, οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Νταβίντ Ντε Χέα, Έντινσον Καβάνι και Πολ Πογκμπά σταμάτησαν να ακολουθούν τον 20χρονο συμπαίκτη τους στα social media, εκφράζοντας έτσι την αποδοκιμασία τους για όσα φέρεται να έκανε.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1487813821515317248?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1487813821515317248%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbeast.gr%2Fsports%2Farthro%2F8253631%2Fmantsester-giounaitent-ektos-omadas-o-gkringount-meta-ton-xylodarmo-tis-syntrofou-tou

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις