Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσακαλώτος κορονοϊός: Δεν μπορώ να αντέξω ότι θα χάσω την ομιλία του Σταϊκούρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσακαλώτος κορονοϊός: Δεν μπορώ να αντέξω ότι θα χάσω την ομιλία του Σταϊκούρα

Τσακαλώτος κορονοϊός: Ο πρώην υπουργός σε ανάρτησή του, αναφέρει ότι είναι τριπλά εμβολιασμένος

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος όπως διαπίστωσε σε τεστ που έκανε στη Βουλή. Ο πρώην υπουργός σε ανάρτησή του, αναφέρει ότι είναι τριπλά εμβολιασμένος και έχει ήπια συμπτώματα. Δεν παρέλειψε δε να σχολιάσει με χιούμορ και την αποψινή συζήτηση στη Βουλή.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου

«Δυστυχώς σήμερα το πρωί βγήκα θετικός στον COVID19 και έπρεπε να επιστρέψω σπίτι για καραντίνα. Τα καλά νέα είναι ότι είμαι τριπλά εμβολιασμένος και έχω ελαφρά συμπτώματα.

Τα κακά νέα είναι ότι θα χάσω την ομιλία του κ. Μητσοτάκη που θα εξηγεί ότι η κυβέρνηση του (και ο ίδιος προσωπικά) τα κάνει όλα σωστά και δεν ευθύνεται για κανένα από τα λάθη και τις παραλείψεις του επιτελικού κράτους. Θα χάσω και τις αγωνιώδεις προσπάθειες του να μιλήσει, όπως και οι βουλευτές της συμπολίτευσης, σαν να μην έχουμε τα αποτελέσματα που έχουμε σε σχέση με την πανδημία.

Αυτό που δεν μπορώ να αντέξω είναι ότι θα χάσω την ομιλία του κ. Σταϊκούρα να εξηγεί πώς όλα πάνε υπέροχα με την οικονομία και δεν θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα, με βάση τους 8 άξονες που υποστηρίζουν 6 πυλώνες για 5 δεσμεύσεις. Ή είναι 8 δεσμεύσεις που προκαλούν 4 αρχές και δέκα αποτελέσματα; Μπορεί και να είναι 8 αποτελέσματα που δείχνουν 7 δεσμεύσεις. Κάτι τέτοιο τέλος πάντων…

Θα πρέπει να παρακολουθήσω το επόμενο επεισόδιο του έπους από το σπίτι. Να είστε όλοι και όλες καλά!»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις