Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πέδρο Μάρτινς – συμβόλαιο: Μέχρι το 2024 στους Ερυθρόλευκους ο Πορτογάλος προπονητής
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πέδρο Μάρτινς – συμβόλαιο: Μέχρι το 2024 στους Ερυθρόλευκους ο Πορτογάλος προπονητής

Πέδρο Μάρτινς - συμβόλαιο: Με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2020 και του 2021.

Προπονητής του Ολυμπιακού έως το 2024 θα είναι ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής συναντήθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης (27/1) στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Συμφώνησαν σ’ όλα και ο Πέδρο Μαρτίνς υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του έως το 2024. Ο Πορτογάλος προπονητής που έχει αγαπηθεί όσο λίγοι στον Πειραιά ανέλαβε τον Ολυμπιακό το 2018 και έφτιαξε μια ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και το συνδυάζει με τίτλους στην Ελλάδα και με σπουδαία αποτελέσματα στα Κύπελλα Ευρώπης.

Με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2020 και του 2021 ενώ είναι το μεγάλο φαβορί και για το 2022. Επιπλέον οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του Κυπέλλου το 2020. Παράλληλα δημιούργησε μια ομάδα που εντυπωσιάζει στην Ευρώπη με “διπλά” όπως εκείνα στην έδρα της Άρσεναλ, την οποία και απέκλεισε. Επί ημερών Μαρτίνς ο Ολυμπιακός κερδίζει με 3-1 την Μίλαν στον Πειραιά! Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει 131 νίκες, 34 ισοπαλίες και 31 ήττες στα 196 παιχνίδια του στον Ολυμπιακό!

Μαρινάκης: «Μέλος της οικογένειάς μας ο Μαρτίνς,  να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές»

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αφού έδωσε τα χέρια με τον 51χρονο τεχνικό, σημείωσε πως ο Πέδρο είναι μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας και ζήτησε νέες επιτυχίες για την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος. «Είμαστε χαρούμενοι σήμερα γιατί ο Πέδρο δεν είναι μόνο ο προπονητής του Ολυμπιακού, είναι πλέον ένας πολύ καλός φίλος, ένα μέλος της οικογένειας μας. Πάνω από όλα εκτός από πολύ καλός προπονητής, είναι πολύ καλός άνθρωπος, που μπορείς να τον εμπιστευτείς, να συζητάς για ποδόσφαιρο και να βασιστείς πάνω του για τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας.

Γι’ αυτό δεν είχαμε να συζητήσουμε πολλά στο να ανανεώσουμε για τα επόμενα δυο χρόνια. Η αγάπη του για τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη. Η εκτίμηση στο πρόσωπο το είναι επίσης πολύ μεγάλη. Είμαστε χαρούμενοι για τα επόμενα δυο χρόνια θα είναι κοντά μας. Να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές, καθώς επίσης να έχουμε καλές πορείες στην Ευρώπη. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε μέσα στο γήπεδο. Μας περιμένουν δύσκολα ματς. Όρεξη να έχουμε για επιτυχίες».

Μαρτίνς: «Νιώθω σαν στο σπίτι μου, ευτυχισμένος που συνεχίζω στον Ολυμπιακό»

Από την πλευρά του ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε στο MEGA: «Νιώθω μεγάλη περηφάνια. Ολοι ξέρετε ότι εδώ νιώθω σαν στο σπίτι μου. Νιώθω ευπρόσδεκτος. Ο πρόεδρος μου δίνει τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψω και να κάνω αυτό που θέλω στη ζωή μου και στην καριέρα μου. Μπορείτε να βασιστείτε πάνω μου. Θα συνεχίσω με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να είμαστε πρώτοι και να φέρνουμε επιτυχίες. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που συνεχίζω στον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις