Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έκρηξη στη Συγγρού: Στο σημείο και ο Πάνος Καμμένος
ΕΛΛΑΔΑ

Έκρηξη στη Συγγρού: Στο σημείο και ο Πάνος Καμμένος

Έκρηξη στη Συγγρού: Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που έσπασαν τα τζάμια σε απόσταση 200 μέτρων.

Τεράστιες ζημιές προκάλεσε η έκρηξη που έγινε το πρωί σε κτίριο στην αρχή της Συγγρού. Από την έκρηξη τραυματίστηκε 78χρονος, ο διαχειριστής του κτιρίου, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο 78χρονος φέρει τραύματα σε χέρια και πρόσωπο και χειρουργείται, αλλά ευτυχώς η ζωή του δεν κινδυνεύει. Πιθανότερη αιτία της έκρηξης η διαρροή αερίου. Στο σημείο έχει σπεύσει από νωρίς η διαχειρίστρια εταιρεία η οποία και διενεργεί ελέγχους ενώ ο κόσμος απομακρύνθηκε σε απόσταση 150 μέτρων για να μην υπάρξουν περαιτέρω κίνδυνοι.

Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που έσπασαν τα τζάμια σε απόσταση 200 μέτρων. Κάτοικοι της περιοχές με τρόμο περιέγραψαν την ταραχή τους και τον τρόμο τους το πρωί, όταν ξύπνησαν από ένα τεράστιο μπαμ.

Έκρηξη στη Συγγρού: Στο σημείο ο Καμμένος

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές και στο δικηγορικό γραφείο της συζύγου του Πάνου Καμμένου, Έλενας Τζούλη. Το γραφείο της κυρίας Τζούλη στεγάζεται σε κτίριο μεσοτοιχία με αυτό στο οποίο έγινε η έκρηξη. Ο Πάνος Καμμένος βρέθηκε μάλιστα στο σημείο της έκρηξης και μίλησε με τους πυροσβέστες που επιχείρησαν για να κατασβεστεί η φωτιά που προκλήθηκε από την έκρηξη. Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με το OPEN TV, έθεσε θέμα στατικότητας του κτιρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις