Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

25

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σασμός σπόιλερ: Η σχέση τους θα ραγίσει σαν γυαλί
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σασμός σπόιλερ: Η σχέση τους θα ραγίσει σαν γυαλί

Σασμός σπόιλερ: Ο Άγγελος μαθαίνει την πραγματική ιστορία του Μάρκου και της Ανθούλας και αλλάζει στάση απέναντι στους Σταματάκηδες.

Σασμός σπόιλερ: Η στιγμή των μεγάλων αποκαλύψεων πλησιάζει. Ο καυγάς της Καλλιόπης και του Άγγελου είναι αναπόφευκτος, στη σειρά Σασμός. Ο Άγγελος μαθαίνει την πραγματική ιστορία του Μάρκου και της Ανθούλας και αλλάζει στάση απέναντι στους Σταματάκηδες. Ο παπά Μιχάλης του κάνει μία μεγάλη αναδρομή στο παρελθόν. Του μιλάει για την μητέρα του, την Ανθούλα, μία κοπέλα όμορφη, χαμογελαστή, αισιόδοξη. Μία κοπέλα που ερωτεύτηκε παράφορα τον Μάρκο Βρουλάκη, χωρίς να υπολογίζει την μεγάλη βεντέτα Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων για τα χωράφια.

Ο Άγγελος μαθαίνει πως η Καλλιόπη έστειλε την μητέρα του στην κλινική, πως εκείνη τον έδωσε για υιοθεσία, πως εκείνη ευθύνεται για την αυτοκτονία της. Συνειδητοποιεί πως η αγαπημένη του “θεία” είπε ψέματα φρικτά! Η οργή του είναι ασυγκράτητη. Μετά τη συζήτηση που θα έχει με τον παπά – Μιχάλη, θα τρέξει να την συναντήσει. Ο διάλογος αυτός θα είναι καταλυτικός, οι σχέσεις τους θα σπάσουν σαν γυαλί και ο Άγγελος θα γεμίσει με μίσος για τους Σταματάκηδες.

Σασμός σπόιλερ: Ο καυγάς της Καλλιόπης και του Άγγελου θα είναι μαχαιριά στην καρδιά

Η Καλλιόπη θα πέσει από τα σύννεφα. Δεν είναι σε θέση, όμως, να αντιδράσει. Ο γιος της βρίσκεται στη φυλακή, ο Πετρής στο χώμα και η βεντέτα αυτή δεν έχει τελειωμό. Ο καυγάς της Καλλιόπης και του Άγγελου, στη σειρά Σασμός, θα είναι μαχαιριά στην καρδιά. Ο Άγγελος θα την φωνάξει ψεύτρα, θα ξεσπάσει, θα της ανακοινώσει πως δε θέλει να έχει καμία σχέση με την ίδια και τα ξαδέλφια του. Θα σταθεί στο πλευρό των Βρουλάκηδων, με την Μαρίνα, την Αργυρώ και την γιαγιά Ειρήνη να τον αγκαλιάζουν ως μέλος της οικογένειας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις