Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

21

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βούλα πυροβολισμοί: Τι συνέβη έξω από τον φούρνο, τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι
ΕΛΛΑΔΑ

Βούλα πυροβολισμοί: Τι συνέβη έξω από τον φούρνο, τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι

Βούλα πυροβολισμοί: Συμπλοκή δύο ομάδων ατόμων, τι συνέβη -Τρεις τραυματίες

Θρίλερ νωρίτερα στη Βούλα, κατά τη συμπλοκή δύο ομάδων ατόμων έξω από φούρνο, στην οδό Ερμού. Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με πληροφορίες, όταν δύο αυτοκίνητα, ένα τζιπ με βουλγαρικές πινακίδες και ένα ακόμη αμάξι σταμάτησαν έξω από τον εν λόγω φούρνο στη Βούλα, κατέβηκαν τέσσερα άτομα -δύο και δύο- και συνεπλάκησαν με δύο άλλα άτομα που κάθονταν έξω από το κατάστημα. Σε κάποια στιγμή ένα από τα δύο άτομα που κάθονταν στον φούρνο πήρε μια καρέκλα και επιτέθηκε στα τέσσερα άτομα που είχαν κατέβει από τα αυτοκίνητα, ενώ στη συνέχεια ένας από τους δύο που βρίσκονταν έξω από το κατάστημα έβγαλε όπλο και πυροβόλησε κατά των τεσσάρων ατόμων.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τρία άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας φέρει φέρει τραύμα στην κοιλιά και ένας δεύτερος στο στήθος. Και οι τρεις έχουν μεταφερθεί στο Ασκληπιείο Βούλας. Ενας από τους τραυματίες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το τζιπ και ένας δεύτερος με ταξί. Περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας τους δεν έχουν γίνει γνωστές.

Οι υπάλληλοι του φούρνου, έξω από τον οποίο εκτυλίχτηκε το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες, κατατρομαγμένοι κατέφυγαν στο υπόγειο του καταστήματος για να κρυφτούν.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ, η έρευνα για το τι μπορεί να κρύβει το περιστατικό αυτό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις