Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πυγμαλίων Δαδακαρίδης θέατρο: Η συγκινητική ιστορία με έναν ηλικιωμένο σε παράστασή του
LIFESTYLE

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης θέατρο: Η συγκινητική ιστορία με έναν ηλικιωμένο σε παράστασή του

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης θέατρο: Στην καριέρα του, καθώς και σε μια συγκινητική ιστορία με έναν ηλικιωμένο αναφέρθηκε ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Στην καριέρα του, καθώς και σε μια συγκινητική ιστορία με έναν ηλικιωμένο αναφέρθηκε ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Μιλώντας στην εκπομπή “Ελένη” στο Mega, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, σε ερώτηση για το αν έχει παίξει ποτέ για λίγους θεατές, δήλωσε πως έχει παίξει σε παράσταση για τέσσερις θεατές. Στη συνέχεια μάλιστα, περιέγραψε τι συνέβη με έναν ηλικιωμένο στο ταμείο του θεάτρου. “Κάποια Χριστούγεννα ήμασταν έξω από το θέατρο και ήταν έναν παππούλης. Ρωτάει την ταμία: ”Πόσο;”, για το εισιτήριο. Και βγάζει και πληρώνει σε αργή κίνηση. Και το έβλεπα και θεωρώ πως ίσως να έπαιξα την καλύτερη παράσταση στη ζωή μου για αυτόν τον άνθρωπο και δεν θα το μάθει ποτέ…”, σημειώνοντας πως “κατάλαβα ότι πέρα από την έννοια της διασκέδασης, υπάρχει ο βασικός παράγοντας της συντροφιάς”.

Η πρώτη του επαφή με την υποκριτική

Επίσης, μίλησε για την πρώτη του επαφή με την υποκριτική η οποία έγινε στο σχολείο. “Έτυχε όπου πήγαινα να υπάρχουν θεατρικές ομάδες”, εξήγησε. Ερωτηθείς για τους γονείς του, είπε το εξής: “Όταν χώρισαν, ήμουν 4 ετών. Το γεγονός ότι μικρός συχνά ταξίδευα από Ελλάδα σε Αγγλία για να βλέπω τους γονείς μου ήταν μια ωραία αποσύνδεση από τα πράγματα. Ο πατέρας μου και η μητέρα μου ήταν πάντα ”ανοιχτή καρδιά”. Η μητέρα μου θα έρθει να μείνει στον πατέρα μου με την οικογένειά της και το αντίστροφο. Στην περίπτωση των γονιών μου, η βάση τους είναι ο άνθρωπος και όχι το εγώ τους”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις