Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

21

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αμελέτητα MasterChef 6: Σέρβιρε στους κριτές αρ@ί@ια καπαμά και πήρε την ποδιά
LIFESTYLE

Αμελέτητα MasterChef 6: Σέρβιρε στους κριτές αρ@ί@ια καπαμά και πήρε την ποδιά

Αμελέτητα MasterChef 6: Η παίκτρια με το εκκεντρικό πιάτο πήρε την ποδιά και πέρασε στην επόμενη φάση.

MasterChef 6: Με ένα πρωτότυπο υλικό έκανε την εμφάνισή της  μια διαγωνιζόμενη στο επεισόδιο της Δευτέρας 17 Ιανουαρίου και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις κυρίως ξεκαρδιστικές. Ο λόγος για την Λύκα, η οποία αποφάσισε να διεκδικήσει μια ποδιά στο Masterchef 2022 και το έκανε με ένα πολύ σπάνιο και μη αναμενόμενο πιάτο.

Επέλεξε να μαγειρέψει για να εντυπωσιάσει τους κριτές «αμελέτητα» καπαμά, παρουσιάζοντας το πιάτο της σε συνοδεία με μια γνωστή αγοραία έκφραση που προκάλεσε γέλια αλλά και τα σχετικά πειράγματα από τον μετρ του είδους, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Τα… μπιπ πήγαν σύννεφο

Τα… μπιπ πήγαν σύννεφο στη διάρκεια της προβολής της προσπάθειάς της, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τη στιγμή που σηκώθηκε να δοκιμάσει το πιάτο ο Σωτήρης Κοντιζάς, πέταξε τη «θανατηφόρα» ατάκα. «Σωτήρη, μην φας μεγάλη μπουκιά. Τσίμπα…», είπε χαρακτηριστικά και προκάλεσε γέλιο δακρύων.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, πάντως, ενοχλήθηκε από τον τρόπο που επέλεξε να ονομάσει το πιάτο της η Λίκα και της εξήγησε πως το πιάτο θα μπορούσε να κεντρίσει το ενδιαφέρον και χωρίς την spicy ονομασία. Η διαγωνιζόμενη απέσπασε τρία «ναι» από τους κριτές, κι έτσι πήρε την ποδιά για να βρεθεί στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Πάντως, τα λόγια του σεφ Κοντιζά δεν φαίνεται να την στεναχώρησαν ιδιαίτερα αφού αμέσως μετά σε επικοινωνία με δικό της πρόσωπο του φώναξε «με τα αρχ… μου την πήρα την ποδιά»!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις