Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

21

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νάντια Γιαννακοπούλου: «Νοσηρότητα στο υπογάστριο της κοινωνίας»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νάντια Γιαννακοπούλου: «Νοσηρότητα στο υπογάστριο της κοινωνίας»

Νάντια Γιαννακοπούλου: Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ στιγματίζει την κοινωνική νοσηρότητα που «τροφοδοτεί βιασμούς και σιωπή συγκάλυψης συχνά επώνυμων πρωταγωνιστών».

Την τιμωρία κάθε ενόχου για τον πρόσφατο βιασμό στη Θεσσαλονίκη ζητάει η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου. Η Νάντια Γιαννακοπούλου τονιζει ότι «η υπόθεση του πρόσφατου βιασμού στην Θεσσαλονίκη και οι καταγγελίες για κυκλώματα βιασμών, φέρνουν στην επιφάνεια την νοσηρότητα που υπάρχει στο υπογάστριο της κοινωνίας και τροφοδοτεί βιασμούς και σιωπή συγκάλυψης συχνά επώνυμων πρωταγωνιστών».

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ προσθέτει ακόμη ότι «η συγκεκριμένη υπόθεση πρέπει να διελευκανθεί μέχρι τέλους, να τιμωρηθεί κάθε ένοχος και να εξαρθρώσουν κυκλώματα που σχεδιάζουν και υλοποιούν παρόμοιες εγκληματικές δράσεις. Για να γίνει δυνατό κάτι τέτοιο χρειάζεται να σπάσει η σιωπή όλων, να πέσει φως σε κάθε πτυχή. Χωρίς αντίδραση και της κοινωνίας δεν μπορεί να μπει τέλος στον αρρωστημένο φαύλο αυτό κύκλο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις