Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Καινούργιου – Μονογυιού: Η συνάντηση λίγο πριν το φρικτό τροχαίο με τη Ferrari
LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούργιου – Μονογυιού: Η συνάντηση λίγο πριν το φρικτό τροχαίο με τη Ferrari

Κατερίνα Καινούργιου - Μονογυιού: Όπως εξομολογήθηκε, όλα ήταν μια χαρά ωστόσο κάποια στιγμή η βουλευτής έφυγε αναστατωμένη.

Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τη συζήτηση για το τραγικό δυστύχημα του αδελφού της Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζη, αναφέρθηκε σε μία τυχαία συνάντηση που είχε με τη Βουλευτή λίγη ώρα πριν. Συγκεκριμένα, η Καινούργιου είπε ότι χθες βράδυ, κατά τις 8 έκανε μια βραδινή έξοδο στο μαγαζί ενός φίλου της, και βρέθηκε σε διπλανά τραπέζια με την Κατερίνα Μονογυιού, με την οποία και συνομίλησε. Όπως εξομολογήθηκε, όλα ήταν μια χαρά ωστόσο κάποια στιγμή η βουλευτής έφυγε αναστατωμένη. Προφανώς ήταν η στιγμή που την ενημέρωσαν για τον αδερφό της, Τζώρτζη Μονογυιό, ο οποίος σκοτώθηκε στο σοκαριστικό τροχαίο στην παραλιακή.

“Να σας πω το σοκαριστικό. Χθες είχα πάει σε ένα μαγαζί στην Αθήνα με έναν φίλο μου που είχα πολύ καιρό να δω για να φάμε, γύρω στις 20:30. Στο διπλανό τραπέζι καθόταν η Κατερίνα Μονογυιού με το σύζυγό της και άλλα δύο άτομα. Μάλιστα, στην αρχή δεν την κατάλαβα, η γυναίκα με χαιρέτησε, ήταν μια χαρά, στις 20:30. Η ώρα πάει 21:30 και τους βλέπω της παρέα να σηκώνονται να φύγουν κάπως σαν να είναι ταραγμένοι. Της έκανα νόημα κι έφυγαν βιαστικά”, είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε στη συνέχεια:

“Έφυγα κι εγώ με τον φίλο μου και αφού πήγα στο σπίτι μου, με παίρνει ο πατέρας μου και μου είπε ότι πριν από λίγο διάβασε πως ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού σκοτώθηκε. Και του λέω “μα, τώρα την είδα”. Μάλλον την κοπέλα την ενημέρωσαν εκείνη την ώρα ακριβώς κι έφυγε αναστατωμένη”.

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου πρόσθεσε ότι η Μονογυιού με τον σύζυγό της έφυγαν αμέσως για να πάνε στο νοσοκομείο της Νίκαιας, εκεί όπου μετέφεραν τη σύζυγο του αδελφού της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις