Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστείες Χαλκίδα: Λήστεψαν γυναίκα έξω από το σπίτι της
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστείες Χαλκίδα: Λήστεψαν γυναίκα έξω από το σπίτι της

Ληστείες Χαλκίδα: Είχαν συλληφθεί προ ημερών για κλοπή κοσμηματοπωλείου και είχαν αφεθεί ελεύθερες με τακτική δικάσιμο.

Τις έπιασαν για κλοπή σε κοσμηματοπωλείο και προχώρησαν και σε δεύτερη… σύλληψη, για ληστεία σε βάρος γυναίκας την ώρα που έμπαινε στο σπίτι της στη Χαλκίδα. Ο λόγος για δύο γυναίκες Ρομά, 36 και 42 χρόνων, οι οποίες συνελήφθησαν την πρώτη φορά για τη διάρρηξη με θρυμματισμό με πέτρα υαλοπίνακα κοσμηματοπωλείου από τις προθήκες του οποίου άρπαξαν τρία ρολόγια κι ένα φυλακτό! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκαν προσωρινά ελεύθερες. Όμως, αυτό δεν κράτησε πολύ καθώς οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας βρήκαν στοιχεία για την εμπλοκή τους και σε προηγούμενη ληστεία με απειλή μαχαιριού σε βάρος της γυναίκας έξω από το σπίτι της και τις… ξανασυνέλαβαν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι δύο κατηγορούμενες, το βράδυ της 11ης Ιανουαρίου, προσέγγισαν τη γυναίκα, λίγο πριν εισέλθει στην είσοδο του σπιτιού της και με την απειλή μαχαιριού, της άρπαξαν το πορτοφόλι της, που περιείχε χρηματικό ποσό, μία τραπεζική χρεωστική κάρτα και προσωπικά έγγραφα. Η Αστυνομία στην επίσημη ενημέρωσή της αναφέρει ότι «σχετικά με σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή σε κοσμηματοπωλείο, περιοχής της Χαλκίδας, στο πλαίσιο της προανάκρισης προέκυψε ότι οι ανωτέρω ενέχονται και σε ληστεία σε βάρος ημεδαπής, η οποία διαπράχθηκε νωρίς το πρωί της 11-01-2022 στη Χαλκίδα.

Ενώ έμπαινε στο σπίτι της

Ειδικότερα, οι δύο κατηγορούμενες προσέγγισαν την παθούσα λίγο πριν εισέλθει στην είσοδο του σπιτιού της και με την απειλή μαχαιριού, της απέσπασαν το πορτοφόλι της που περιείχε χρηματικό ποσό, μία τραπεζική χρεωστική κάρτα και προσωπικά έγγραφα. Οι δύο ημεδαπές, οι οποίες συνελήφθησαν εκ νέου στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις