Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Βούλα Φεράρι: Τραγικό δυστύχημα επί της Κωνσταντίνου Καραμανλή
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Βούλα Φεράρι: Τραγικό δυστύχημα επί της Κωνσταντίνου Καραμανλή

Τροχαίο Βούλα Φεράρι: Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Βούλα

Tροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, κοντά στην περιοχή Πηγαδάκια, στην Βούλα. Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, όταν το υπερπολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Ferrari προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά. Το τροχαίο σημειώθηκε όταν όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες  ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα να φύγει από την πορεία του και να ξεκινήσει μια τρελή πορεία . Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στη Ferrari ήταν και η σύντροφός του η οποία εκτινάχθηκε από το παράθυρο μετά την σφοδρή σύγκρουση.

Θρίλερ με την ταυτότητα του θύματος

Αξίζει να σημειωθεί ότι πίσω από την Ferrari ακολουθούσε με άλλο αυτοκίνητο συγγενικό πρόσωπο του 35χρονου το οποίο είδε την σύγκρουση και επιχείρησε να απεγκλωβίσει τον άτυχο οδηγό αλλά δεν τα καταφερε καθώς το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες. Η σορός του 45χρονου (άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για 35χρονο) μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας ενώ η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Σε ό, τι αφορά την ταυτότητα του οδηγού, υπάρχει καταιγισμός πληροφοριών, ωστόσο ακόμη τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Από τη μία, υπάρχει η πληροφορία πως η γυναίκα συνοδηγός του μοιραίου οχήματος, είπε στους διασώστες και τους αστυνομικούς ένα όνομα, που παραπέμπει σε μεγάλη εφοπλιστική οικογένεια, ενώ από την άλλη υπάρχει και η πληροφορία πως ο νεκρός οδηγός είχε κάποια σχέση με πολιτικό πρόσωπο της χώρας. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, η ταυτότητά του δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις