Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ράδιο Αρβύλα – κυβέρνηση: Ευθεία επίθεση και χαλασμός στο Twitter
LIFESTYLE

Ράδιο Αρβύλα – κυβέρνηση: Ευθεία επίθεση και χαλασμός στο Twitter

Ράδιο Αρβύλα - κυβέρνηση: «Έκαναν πραγματικά ό,τι μπορούσαν για να ξεμπερδεύουν, ε συγγνώμη, για να επιστρέψει και η τελευταία σατιρική εκπομπή στην τηλεόραση...»

Ευθείες αναφορές στην κυβέρνηση έκαναν στην πρώτη τους εκπομπή οι Ράδιο Αρβύλα, υπονοώντας ότι με αφορμή την υπόθεση του revenge porn από τον τέως συμπαρουσιαστή της εκπομπής τους Στάθη Παναγιωτόπουλο, επιχειρήθηκε να κοπεί το σατιρικό πρόγραμμα. «Θέλω να απευθυνθώ στην αγαπημένη μας κυβέρνηση, την οποία εντάξει ξέρετε ότι την έχουμε πάρα πολύ μεγάλη αγάπη. Και πλέον τώρα πια την έχουμε ακόμη μεγαλύτερη αγάπη» είπε ο Αντώνης Κανάκης. «Εδώ είναι στην καρδιά, είναι στην καρδιά» παρενέβη ο συμπαρουσιαστής Χρήστος Κιούσης.

Και συνέχισε ο Αντώνης Κανάκης: «Και η οποία αγαπημένη μας κυβέρνηση – ένα χειροκρότημα – γιατί έκαναν πραγματικά ό,τι μπορούσαν, ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να ξεμπερδεύουν, ε συγγνώμη, για να επιστρέψει και η τελευταία σατιρική εκπομπή στην τηλεόραση… Οπότε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον Άδωνι Γεωργιάδη και σε όλα τα παπαγαλάκια τους τα οποία είναι πάρα πολλά, δεν είναι κυβέρνηση, είναι τροπικό δάσος η κυβέρνηση της ΝΔ, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται από παπαγάλους, το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι… επιστρέψαμε και θα περάσουμε πολύ ωραία και καλή χρονιά βέβαια!».

Οργή στο Twitter για τους Ράδιο Αρβύλα: «Για όλα σας φταίει η ΝΔ και ο Μητσοτάκης»
Ράδιο Αρβύλα: Σκληρές εκφράσεις κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη

Με σκληρές εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού και υπονοούμενα ότι «στήθηκε» σχέδιο εναντίον τους, συνέχισαν οι Ράδιο Αρβύλα κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Με αφορμή τον σεισμό που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 19.53 το βράδυ της Δευτέρας, ο Αντώνης Κανάκης δήλωσε: «Ο κ. Μητσοτάκης, αφού δεν κατάφερε να μας ρίξει με τα παπαγαλάκια του, βάζει σε εφαρμογή τις υπερφυσικές του δυνάμεις», υπονοώντας πως ο πρωθυπουργός είναι γρουσούζης.

«Ένα χειροκρότημα γιατί έκαναν ότι μπορούσαν για να ξεμπερδ… ε συγγνώμη για να επιστρέψει και η τελευταία σατιρική εκπομπή στην τηλεόραση. Δηλαδή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Άδωνη Γεωργιάδη και σε όλα τα παπαγαλάκια τους, τα οποία είναι πάρα πολλά, δεν είναι κυβέρνηση αλλά τροπικό δάσος, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται από παπαγάλους. Το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι επιστρέψαμε και θα περάσουμε πολύ ωραία», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Μάλιστα, μία ακόμα σεισμική δόνηση που σημειώθηκε μετά τις 20.30, στάθηκε αφορμή για νέα αιχμή εναντίον του πρωθυπουργού, με τον Αντώνη Κανάκη να λέει: «Ρε Κούλη, τι να πω…».

Φαίνεται πως οι παρουσιαστές της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα βλέπουν δάκτυλο της κυβέρνησης για όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στο σκάνδαλο Παναγιωτόπουλου.

https://twitter.com/hellaslar/status/1480621419209834497?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1480621419209834497%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cnn.gr%2Fellada%2Fstory%2F296940%2Fto-twitter-kata-ton-radio-arvyla-gia-ola-sas-ftaiei-i-nd-kai-o-mitsotakis

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις