Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Spoiler σήμερα 10/1 2η ασυλία: Ποιοι κερδίζουν απόψε!
LIFESTYLE

Survivor Spoiler σήμερα 10/1 2η ασυλία: Ποιοι κερδίζουν απόψε!

Survivor Spoiler σήμερα 10/1 2η ασυλία: Μαχητές ή Διάσημοι; Ποιοι θα κερδίσουν σήμερα στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor;

Survivor Spoiler σήμερα 10/1 2η ασυλία: Το Survivor επικρατεί στη μάχη της τηλεθέασης και τα Σαββατοκύριακα, σε μια κίνηση ματ του ΣΚΑΪ να αυξήσει τα επεισόδια της εβδομάδας για το ριάλιτι επιβίωσης. Οι τηλεθεατές καλωσόρισαν την επιπλέον μέρα προβολής του αγαπημένου τους παιχνιδιού επιβίωσης, χρίζοντας το Survivor απόλυτο πρωταγωνιστή στην τηλεθέαση, και το Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 8/1 το Survivor ήταν πρώτο στο γενικό σύνολο του κοινού, με ποσοστό 28,2% και στο δυναμικό κοινό με 27% ενώ την Κυριακή 9/1 τα ποσοστά ήταν υψηλότερα, με 30,9% στο γενικό σύνολο και 30,7% στο δυναμικό κοινό.

Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, νικητές αναδείχθηκαν οι Μαχητές, όμως το τρυφερό τετ-α-τετ της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη ήταν εκείνο που συζητήθηκε περισσότερο, τόσο στις παραλίες, όσο και στο Συμβούλιο του νησιού. Η Αθηνά Ευμορφιάδη κατάφερε να κατακτήσει την ατομική ασυλία θέτοντας τον εαυτό της εκτός ενδεχόμενης υποψηφιότητας. Οι Διάσημοι έχοντας ήδη τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, έθεσαν τέταρτο υποψήφιο τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, με έξι ψήφους.

Survivor Spoiler: Ο έρωτας βασιλεύει στην παραλία

Οι απρόβλεπτες εξελίξεις είναι το βασικό χαρακτηριστικό του Survivor και σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα πιο απρόβλεπτο από τον έρωτα. Στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο, ο Γιώργος Κατσαούνης δηλώνει ερωτευμένος με τη Μυριέλλα Κουρεντή ενώ εκείνη, συναισθηματικά φορτισμένη, αναπολεί τις στιγμές με τον αγαπημένο της John και ξεσπά σε κλάματα…

Survivor Spoiler σήμερα 10/1 2η ασυλία: Ποιοι κερδίζουν σήμερα τη δεύτερη ασυλία

Απόψε παίζεται το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και το σίγουρο είναι πως οι Διάσημοι έχουν ανάγκη τη νίκη για να νιώσουν πως υπάρχει μία ελπίδα για να παραμείνει αλώβητη η ομάδα τους μετά την αποχώρηση της Τετάρτης.

Survivor Spoiler σήμερα 10/1 2η ασυλία: Θα καταφέρουν ξανά οι Μπλε να πανηγυρίσουν;

Θα διατηρήσουν οι Μαχητές τη δυναμική που έχουν δείξει έως τώρα ή θα υποχωρήσουν μπροστά στη θέληση των Διάσημων; Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο, στον στίβο μάχης του Survivor σήμερα νικητές αναμένεται να αναδειχθούν οι Διάσημοι. Ναι, η… πολύπαθη Βαβέλ του φετινού κύκλου θα καταφέρει, όπως φαίνεται, να πάρει τη νίκη, την 4η στο σύνολο, και θα στείλει τους Μαχητές να ψηφίσουν έναν υποψήφιο για αποχώρηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις