Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τζούμας για γυναικοκτονίες: Πατέρας θύματος ξεσπά
ΕΛΛΑΔΑ

Τζούμας για γυναικοκτονίες: Πατέρας θύματος ξεσπά

Τζούμας για γυναικοκτονίες: «Ο Τζούμας προσέβαλε την κόρη μου κι όλα τα θύματα γυναικοκτονιών»

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Κωνσταντίνας Τσάπα η οποία έχασε τη ζωή της στη Μακρινίτσα Πηλίου μαζί με τον αδερφό της, Γιώργο Τσάπα, πέρυσι τον Απρίλιο, από τις φονικές μαχαιριές του εν διαστάσει συζύγου της. Ο Αποστόλης Τσάπας που μαζί με την σύζυγο του και μητέρα της εκλιπούσας, Αθανασία Μαργαριτέλη μεγαλώνουν το 3,5 ετών εγγονάκι τους καθώς μετά την δολοφονία της μητέρας του ανέλαβαν με δικαστική απόφαση την επιμέλεια του, τοποθετήθηκε μέσω του “Πρώτο Θέμα” στη δήλωση του ηθοποιού Κωνσταντίνου Τζούμα, πως « οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται στη φλυαρία των γυναικών» προκαλώντας σάλο στη κοινή γνώμη.

«Ο άνθρωπος αυτός δεν στέκει καλά»

«Ο άνθρωπος αυτός δεν στέκει καλά» λέει ο πατέρας της Κωνσταντίνας Τσάπα. «Δηλαδή τι θέλει να μας πει; Ότι οι άντρες δεν είναι φλύαροι; Πως οι γυναίκες πρέπει να σηκώσουν ένα μαχαίρι ή να πάρουν ένα πιστόλι και να αρχίσουν να σκοτώνουν;». Και συνεχίζει: «Τις γυναίκες δεν πρέπει να τις χτυπάμε ούτε με τριαντάφυλλο. Μάλλον ο συγκεκριμένος κύριος δεν πρέπει να τα ‘χει καλά με τις γυναίκες αλλιώς δεν εξηγείται αυτό που ξεστόμισε». «Τα λόγια του κ. Τζούμα προσβάλουν εμένα, την κόρη μου κι όλα τα θύματα των γυναικοκτονιών. Αυτό και τίποτα άλλο. Ο συγχωρεμένος ο πεθερός μου, μου έμαθε ότι πρέπει να μετράμε τις κουβέντες μας και ακολουθώ το παράδειγμα του. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερα για αυτό που ξεστόμισε ο συγκεκριμένος κύριος».

«Δυστυχώς όταν θέλεις να προκαλέσεις, πατάς πάνω στον πόνο των άλλων. Μόνο που ο δικός σας λόγος κύριε Τζούμα δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος. Είναι μια ασυναρτησία. Ίσως γιατί δε νιώσατε ποτέ την αγάπη την χαρά και την τρυφερότητα, που εκφράζεται από ένα φλύαρο στόμα» συμπλήρωσε η δικηγόρος της οικογένειας της εκλιπούσας, Ανθούλα Ανάσογλου.

Κωνσταντίνος Τζούμας – «Στο βάθος του μυαλού τους λένε χειρότερα από αυτά που είπα εγώ»

«Χιούμορ» λέει πως έκανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας όταν σχολίασε τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Κοζάνης για τη φλυαρία των γυναικών. «Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως», είχε αναφέρει ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Μιλώντας στο «Τι Λες Τώρα!» ξεκαθάρισε τι εννοούσε.

«Επιτέλους, έγινα Νο1 trend στο Twitter! Μία φορά αποφάσισα να γίνω το κακό παιδί. Ίχνος χιούμορ δεν έχει μείνει πια; Εξυπακούεται ότι είμαι κατά των γυναικοκτονιών. Κάνω ραδιόφωνο τόσα χρόνια, μίλησα ποτέ εναντίον των γυναικών; Σαχλαμάρες!», είπε.

«Αποτυχημένο είναι το χιούμορ που δεν αρέσει στους πολλούς. Εγώ δεν λέω αυτά που θέλει να ακούει ο κόσμος, θα λέω αυτά που δεν θέλει να ακούσει», σημείωσε. «Δεν πιστεύω στις οικογένειες, πιστεύω ότι στα βάθη του μυαλού τους λένε πολύ χειρότερα πράγματα από αυτά που είπα σε μία εκπομπή. Γεμάτοι ανημπόρια  κάθονται μπροστά στην τηλεόραση. Δεν έχουν τι να κάνουν και μεταδίδουν στα παιδιά τους αυτό το πράγμα», δήλωσε. Ο Κωνσταντίνος Τζούμας δεν θα χρησιμοποιούσε τη λέξη συγγνώμη: «Με έργα, όχι με λόγια, θα έδειχνα πως αυτό που λέω το εννοώ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις