Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Βαλάντης – Μυριέλλα: Νέο παραλήρημα από τον τραγουδιστή
LIFESTYLE

Survivor Βαλάντης – Μυριέλλα: Νέο παραλήρημα από τον τραγουδιστή

Survivor Βαλάντης - Μυριέλλα: Η συγνώμη του Βαλάντη στη Μυριέλλα

Θύελλα για άλλη μια φορά στην ομάδα των Διασήμων στο Survivor 2022 με το ξέσπασμα του Βαλάντη προς τη Μυριέλλα Κουρεντή. Στην αρχή το επεισοδίου της Τετάρτης, μετά το συμβούλιο του νησιού είδαμε τους Διάσημους στην παραλία τους και το άνευ προηγουμένου ξέσπασμα του Βαλάντη στην συμπαίκτριά του, Μυριέλλα Κουρεντή επειδή, σύμφωνα με τον ίδιο, κάτι που της είπε στο αυτί εκείνη το είπε δημόσια όταν άναψαν οι κάμερες του Survivor 2022.

«Αυτά που σου λένε στο αυτί να μάθεις να μη τα λες γύρω σου. Άκου με τι σου λέω. Σταμάτα να μιλάς, μιλάει ένας μεγαλύτερος σου. Δεν σε ενδιαφέρει; Τι δεν σε ενδιαφέρει κορίτσι μου; Τι λες ρε τώρα; Άντε ρε δεν ντρέπεσαι λίγο; Σου λέω κάτι στο αυτί και πας και το λες; Τι είναι αυτά που λέτε; Δεν ντρέπεσαι; Μη μου μιλάς! Σε παρακαλώ! Μη με συγκρίνεις με κανέναν. Είσαι πολύ μικρή να με συγκρίνεις, εσύ εμένα! Έχεις γκόμενο έξω και σαλιαρίζεις εδώ μέσα. Σε σιχάθηκα! Ξέρω τι έχω πάθει. Είμαι ηθοποιός καλός ακόμα καλύτερα. Ακόμα και σε αυτό είμαι καλύτερος από εσένα. Λίγο τσίπα ρε σε έναν άνθρωπο 46 ετών με τρία παιδιά. Δεν ντρέπεσαι λίγο; Τι έχεις κάνει κορίτσι μου; Έχεις παίξει κομπάρσος σε σήριαλ;» είπε ο Βαλάντης στην Μυριέλλα Κουρεντή. «Ο Βαλάντης έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας» σχολίασε, το επόμενο πρωί, η Μυριέλλα Κουρεντή στην κάμερα του Survivor 2022.

Η συγνώμη του Βαλάντη στη Μυριέλλα

Στη συνέχεια του επεισοδίου η Μυριέλλα Κουρεντή αποκάλυψε πως ο Βαλάντης της ζήτησε συγνώμη. «Ο Βαλάντης ήρθε και μου ζήτησε συγνώμη. Μου είπε ότι δεν ήταν σωστό το ότι μου φώναξε, δεν ήταν σωστό το ότι με έβρισε και γενικά δεν ήταν καθόλου σωστές οι επιθέσεις που μου έκανε. Ούτε και τότε στον αγώνα, έδειχνε μετανιωμένος» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μυριέλλα Κουρεντή στην κάμερα του Survivor.

«Δεν είμαι κακός άνθρωπος απλά κάποιες φορές… εντάξει, έτσι είναι ο άνθρωπος. Έτσι είμαι εγώ. Όταν λέω κάτι το οποίο δεν μπορεί να το καταλάβει ο άλλος, αρχίζει να με πνίγει και βγαίνει η κραυγή» πρόσθεσε, από την πλευρά του, ο Βαλάντης μπροστά και στους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

«Της φώναξα παραπάνω, το κορίτσι εντάξει το πήρε λίγο στραβά. Θέλω να με συγχωρέσει όπως και εγώ θα την συγχωρέσω για ό,τι είπε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις