Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρης: Με απουσίες κόντρα στον ΠΑΟ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρης: Με απουσίες κόντρα στον ΠΑΟ

Άρης: Με σημαντικές απουσίες αλλά με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης θα παραταχθούν οι Κιτρινόμαυροι στο αποψινό ντέρμπι.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Άρη στην αποψινή (21:30) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να περάσει τον αντίπαλό του στη βαθμολογία. Παρά τα σημαντικά προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζουν, οι Κιτρινόμαυροι θα παραταχθούν αποφασισμένοι στη Λεωφόρο. Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει τον Καμαρά, που έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Μαυριτανίας. Η προετοιμασία του Άρη ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα πραγματοποιήθηκε μετ’ εμποδίων, ενώ στη διάθεση του προπονητή του δε βρίσκονται και οι Φαμπιάνο, Μανσίνι, Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Ματίγια και Μαρμαρίδης.

Αντίθετα, επέστρεψε στην αποστολή ο Χαΐροβιτς, πρώτη φορά μετά τις 20 Νοεμβρίου 2021, καθώς και ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Ασλανίδης. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Άρης ζήτησε από τη Super League την αναβολή της αναμέτρησης, καθώς βρέθηκαν εννιά κρούσματα κορονοϊού στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όμως το αίτημά του δεν έγινε δεκτό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις