Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Χάλι Μπέρι γάμος: Παντρεύτηκε “στα κρυφά” η Χολιγουντιανή σταρ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χάλι Μπέρι γάμος: Παντρεύτηκε “στα κρυφά” η Χολιγουντιανή σταρ

Χάλι Μπέρι γάμος: Λίγες ώρες πριν, η Χάλι Μπέρι είχε ανεβάσει φωτογραφίες από τον εξωτικό προορισμό όπου απολαμβάνει τις διακοπές της

Μυστικός γάμος για τη Χάλι Μπέρι, που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, τον μουσικό Βαν Χαντ και το ανακοίνωσε με ανάρτησή της στο instagram. ‘Λοιπόν… είναι επίσημο’, έγραψε η 55χρονη Χολιγουντιανή σταρ στη λεζάντα που συνοδεύει τις δύο φωτογραφίες, τις οποίες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, από τον γάμο της με τον 51χρονο τραγουδιστή.

Λίγες ώρες πριν, η Χάλι Μπέρι είχε ανεβάσει φωτογραφίες από τον εξωτικό προορισμό όπου απολαμβάνει τις διακοπές της αλλά δεν είχε προϊδεάσει ότι ετοιμαζόταν να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της. “Ένιωσα τον ήλιο στο πρόσωπό μου σήμερα και η ψυχή μου χαμογέλασε… περισσότερο από αυτό το 2022 σε παρακαλώ!” είχε γράψει παράλληλα με τις ευχές της για το νέο έτος. Η Χάλι Μπέρι είχε αποκαλύψει ότι είναι σε σχέση ξανά τον Αύγουστο του 202ο όταν είχε ανεβάσει μία φωτογραφία από τις πατούσες της δίπλα σε αυτές ενός μυστηριώδους άνδρα. Τον Σεπτέμβριο του 2020 αποκάλυψε την ταυτότητα του συντρόφου της όταν είχε ποζάρει φορώντας μια μπλούζα με το όνομα “Van Hunt” μπροστά. Η σταρ δεν έχει αποκαλύψει ακόμη πώς γνωρίστηκαν οι δυο τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις