Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φόλες σε γάτες: Κτηνωδία στη Σύρο
ΕΛΛΑΔΑ

Φόλες σε γάτες: Κτηνωδία στη Σύρο

Φόλες σε γάτες: Σοκ προκαλούν οι εικόνες με τις 22 νεκρές γάτες που δηλητηριάστηκαν με φόλα, από κάποια "αρρωστημένα μυαλά", στη Σύρο.

Σοκ προκαλούν οι εικόνες με τις νεκρές γάτες που δηλητηριάστηκαν με φόλα, κοντά στο Super Market Σκλαβενίτης, στη Σύρο. Όπως αναφέρει το cyclades24.gr κάποια αρρωστημένα μυαλά, θέλησαν να δείξουν το απύθμενο μένος τους για τα συμπαθή κατοικίδια δηλητηριάζοντας τα με τον πλέον κτηνώδη τρόπο. Πετώντας τους φόλες. Την ντροπιαστική είδηση έκανε γνωστή με ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο facebook η φιλόζωη κάτοικος του νησιού Δωροθέα Λιπίνσκα.

“Δεν έχω λόγια για τις πράξεις κάποιων ανθρώπων. Δολοφόνησαν περίπου 22 γάτες στον σούπερ μάρκετ “Σκλαβενιτη”. Επειδή είχαν μαζευτεί πολλές βρήκαν τη λύση. Τα περισσότερα ήταν στειρωμένα. Λυπάμαι πραγματικά πολύ. Μέρες που είναι να γίνονται τέτοια πράγματα. Εννοείται πως θα γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες, θα παρθούν μέτρα και θα υπάρξει παρακολούθηση. Παρακαλώ για κάθε πληροφορία… όλοι μαζί μπορούμε”, αναφέρεται στην ανάρτηση. Οι κάτοικοι της Ερμούπολης αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει την αστυνομία, ώστε να βρεθεί όποιος προκάλεσε αυτό το κακό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις