Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τηλεδιάσκεψη euroleague – κορονοϊός: Συζήτηση για αλλαγή στο υγειονομικό πρωτόκολλο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τηλεδιάσκεψη euroleague – κορονοϊός: Συζήτηση για αλλαγή στο υγειονομικό πρωτόκολλο

Τηλεδιάσκεψη euroleague - κορονοϊός: Η διαδικτυακή συζήτηση έχει ήδη προγραμματιστεί για τις 3/1 του 2022.

Η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού -ειδικά και μετά την ύπαρξη της μετάλλαξης Όμικρον- προκάλεσε συσσώρευση αναβολών στους αγώνες της Euroleague. Η διοργανώτρια φαίνεται πως είναι έτοιμη να αναθεωρήσει το σχετικό πρωτόκολλο που έχει θεσπίσει. Οι 18 ομάδες της Euroleague προσπαθούν να τηρούν πιστά το υγιειονομικό πρωτόκολλο που ψήφισαν στην γενική συνέλευση τους, πριν από την έναρξη της φετινής σεζόν, βάζοντας παράλληλα το όριο των οκτώ διαθέσιμων παικτών για κάθε ομάδα, ώστε να μπορεί να διεξαχθεί κάθε παιχνίδι.

Μετά όμως απ’ όσα είδαν τα μάτια μας στη Euroleague αυτή την περίοδο, με το μεγάλο αριθμό κρουσμάτων και τις μαζικές αναβολές αγώνων (πέντε συνολικά την 18η αγωνιστική), η διοργανώτρια είναι πολύ πιθανό να αναθεωρήσει το πρωτόκολλο που είχαν ψηφίσει οι ομάδες κι έτσι για την προσεχή Δευτέρα (03.01.2022) έχει προγραμματιστεί τηλεδιάσκεψη.

Ενδεχόμενη μια παύση για 2-3 εβδομάδες

Στο… τραπέζι μπορεί να πέσει ακόμη και η παύση της διοργάνωσης για 2-3 εβδομάδες, ένα ενδεχόμενο όμως που σε περίπτωση που γίνει πραγματικότητα, θα.. φορτώσει απίστευτα το πρόγραμμα των παικτών, σε μια χρονιά που περιλαμβάνει προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου και Eurobasket. Επίσης, αναμένεται να συζητηθεί ο αριθμός των διαθέσιμων παικτών για την διεξαγωγή μίας αναμέτρησης, οι μέρες της υποχρεωτικής καραντίνας για τα κρούσματα και οι τροποποιήσεις στον αριθμό των αναβολών για ένα ματς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις