Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor 2022 – Μυριέλλα Κουρεντή: Το φλερτ του Γιώργου Κατσαούνη
LIFESTYLE

Survivor 2022 – Μυριέλλα Κουρεντή: Το φλερτ του Γιώργου Κατσαούνη

Survivor 2022 - Μυριέλλα Κουρεντή: Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως ο Γιώργος Κατσαούνης δείχνει ξεκάθαρα τη συμπάθειά του προς τη Μυριέλλα Κουρεντή.

Survivor 2022: Τη διεκδίκηση της Μυριέλλας Κουρεντή από την ομάδα των Μαχητών αλλά και το φλερτ από την πλευρά του Γιώργου προς την παίκτρια των Διασήμων αποκάλυψε στο επεισόδιο της Τετάρτης του Survivor 5 ο Βαλάντης, προκαλώντας αναταραχές. Συγκεκριμένα, μιλώντας με τους συμπαίκτες τους στην παραλία ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως ο Γιώργος Κατσαούνης δείχνει ξεκάθαρα τη συμπάθειά του προς τη Μυριέλλα Κουρεντή, κάτι που ανησυχεί τον Βαλάντη καθώς ενδέχεται τέτοιου είδους κολακείες να επηρεάσει την παίκτρια των Διασήμων και κατ’ επέκταση και την ίδια την ομάδα.

«Πιστεύω και αυτό που βλέπω από την πλευρά του Γιώργου είναι μια συμπάθεια προς τη Μυριέλλα, δηλαδή της δείχνει συναισθήματα που δεν ξέρω αν είναι αληθινά, ή αν είναι μέρος και αυτό στρατηγικής του […] Εύχομαι να μείνει ανεπηρέαστη η Μυριέλλα γιατί αυτό δεν θα κάνει κακό μόνο σε εκείνη, θα κάνει κακό σε όλη την ομάδα αν επηρεαστεί από τέτοιου είδους κολακείες και συμπεριφορές”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαλάντης.

Survivor 2022 – Τι είπε η Μυριέλλα Κουρεντή για τον Γιώργο Κατσαούνη

Με τη σειρά της η παίκτρια, δήλωσε πως “ο Βαλάντης πιστεύει ότι έχω γοητευτεί από τον Γιώργο, ωστόσο και οι υπόλοιποι θεωρούν πως ο Γιώργος έχει γοητευτεί από εμένα. Είναι πάρα πολύ αστείο όλο αυτό που συμβαίνει. Βέβαια, μου έχει πει ότι είμαι η αδυναμία του και πως με θέλει να με πάρει στην ομάδα του και μπορεί οι συμπαίκτες μου να νομίζουν ότι αυτό θα με αποσυντονίσει και θα μπαίνω στα αγωνίσματα και δεν θα δίνω το 100% γιατί θα θέλω να κερδίσει η αντίπαλη ομάδα, πράγμα που είναι παράλογο κατ’ εμέ και 100% δεν θα το έκανα ποτέ αυτό”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις