Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νέα μέτρα από αύριο 30/12: Kαρφιά Κύρτσου στο Μαξίμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα μέτρα από αύριο 30/12: Kαρφιά Κύρτσου στο Μαξίμου

Νέα μέτρα από αύριο 30/12: Καρφιά του ευρωβουλευτή Κύρτσου στο επιτελείο του πρωθυπουργού για τη διαχείριση της πανδημίας

Νέα καρφιά εκτοξεύει ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος εναντίον του Μαξίμου για τη διαχείριση της πανδημίας, αλλά όχι μόνο. Κατηγορεί το επιτελείο του πρωθυπουργού ότι δεν βρίσκεται στο ύψος των περιστάσεων, όχι μόνο όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας αλλά και για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης. Και αφού σημειώνει ότι υπάρχει θέμα ποιότητας των στελεχών που βρίσκονται δίπλα στον πρωθυπουργό, προσθέτει: Δεν δέχονται αμφισβήτηση του έργου τους και αποκλείεται να μάθουν. Οτι πάσχουν δηλαδή και από αλαζονεία.

Ο αιφνιδιασμός από Όμικρον θέτει ζήτημα ποιότητας “επιτελείου “Μαξίμου.
Έπεσαν έξω:

Σε αντιμετώπιση πανδημίας.

Εκτίμηση πορείας της.

Προετοιμασία ΕΣΥ.

Απολιγνιτοποίηση,

ενεργειακό,φυσικό αέριο.

Ελεγχο ελλειμμάτων,ακρίβεια

Δεν δέχονται αμφισβήτηση έργου τους.

Αποκλείεται να μάθουν.

Νωρίτερα είχε γράψει:

Η Όμικρον είναι μαζί μας αλλά η αντίδραση ορισμένων της κυβέρνησης και της μικρής βουλής των λοιμοξιωλόγων, εξακολουθεί να είναι προς το Ωμέγα..

Κύρτσος: Δήθεν μέτρα τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πλεύρης

Πρόσφατα είχε χαρακτηρίσει “δήθεν μέτρα” τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Θάνος Πλεύρης για την αναχαίτιση της πανδημίας Ομικρον, τα μέτρα δηλαδή που ήταν να ισχύσουν από 3 Ιανουαρίου και τελικά θα ανακοινωθούν σήμερα ότι θα ισχύσουν από τις 6 το πρωί. “Υπάρχουν τα μέτρα και τα δήθεν μέτρα. Αυτά που ανακοινώθηκαν για τις 3 Ιανουαρίου-κλείσιμο στα νυχτερινά κέντρα,εστίαση τα μεσάνυχτα και απαγόρευση ορθίων- ανήκουν στα δήθεν μέτρα. Με έκρηξη κρουσμάτων και πάνω από 2000 θανάτους το μήνα, χρειαζόμαστε ουσιαστικές παρεμβάσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις