Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νέα μέτρα από 3 Ιανουαρίου: “Αντάρτικο” Κύρτσου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα μέτρα από 3 Ιανουαρίου: “Αντάρτικο” Κύρτσου

Νέα μέτρα από 3 Ιανουαρίου: Αντάρτικο του ευρωβουλευτής Γιώργου Κύρτσου για τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Θάνος Πλεύρης

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ευρωβουλευτής της Νέα Δημοκρατίας και πρώην δημοσιογράφος τα βάζει με την κυβέρνηση. Ειδικά όμως στο θέμα της πανδημίας, ο Γιώργος Κύρτσος είναι εξαιρετικά επικριτικός με τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση και εκπλήσσει με το αυστηρό του ύφος. Που φυσικά προκαλεί και πολλά σχόλια.

Σήμερα Δευτέρα ξαναχτύπησε και λίγο μετά τις ανακοινώσεις Πλεύρη, εξέφρασε την αντίδρασή του και χαρακτήρισε τα μέτρα, “δήθεν μέτρα’. Ζητώντας ουσιαστικές παρεμβάσεις.

Τι έγραψε ο Γιώργος Κύρτσος

Υπάρχουν τα μέτρα και τα δήθεν μέτρα. Αυτά που ανακοινώθηκαν για τις 3 Ιανουαρίου-κλείσιμο στα νυχτερινά κέντρα,εστίαση τα μεσάνυχτα και απαγόρευση ορθίων- ανήκουν στα δήθεν μέτρα. Με έκρηξη κρουσμάτων και πάνω από 2000 θανάτους το μήνα, χρειαζόμαστε ουσιαστικές παρεμβάσεις. Για τα μέτρα για την πανδημία είχε ξαναγράψει και πρόσφατα, κάνοντας λόγο για μικροδιαχείριση συμφερόντων και πολιτικού κόστους με κερδισμένη την πανδημία:

Τα μέτρα στην Ελλάδα και αλλού,σκόπιμα αντιφατικά. Σταματάνε οι ποδοσφαιρικοί αγώνες με θεατές,αφού έγιναν τα ντέρμπι. Θα κλείσουν τα νυχτερινά κέντρα μετά το γιορτινό στρίμωγμα,όταν δεν θα έχουν πελατεία. Μικροδιαχείριση συμφερόντων,πολιτικού κόστους,με κερδισμένη την πανδημία.

Η κόντρα με τον Μπακογιάννη για τη Γεννηματά

Πρόσφατα ο Γιώργος Κύρτσος ήρθε σε σύγκρουση και με τον Κώστα Μπακογιάννη, με αφορμή ανάρτηση του ευρωβουλευτή για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. “Η αντοχή και η αξιοπρέπεια που έδειξε η Φώφη Γεννηματά στη μάχη με τον καρκίνο στέλνει κοινωνικά μηνύματα και δημιουργεί ένα κύμα συμπάθειας που μπορεί να αποτελέσει πολιτικό κεφάλαιο για το Κιν.Αλλ”, έγραψε ο Γιώργος Κύρτσος. Και ο Κώστας Μπακογιάννης σχολίασε: Αιδώς Αργείοι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις