Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λευτέρης Πανταζής – Κόνι Μεταξά: «Μακάρι, η κόρη μου το 2022 να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας»
LIFESTYLE

Λευτέρης Πανταζής – Κόνι Μεταξά: «Μακάρι, η κόρη μου το 2022 να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας»

Λευτέρης Πανταζής - Κόνι Μεταξά: «Ο Μάριος είναι ένα καλό παιδί, από καλή οικογένεια, με αρχές και την αγαπάει και την προσέχει».

Την Παραμονή των Χριστουγέννων, Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, ο Λευτέρης Πανταζής κάθισε στον καναπέ της «Super Kατερίνα» και μίλησε για την πολυαγαπημένη του κόρη, Κόνι Μεταξά, και τη σχέση της με τον υδατοσφαιριστή Μάριο Καπότση. Μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία του η κόρη του και ο αθλητής να παντρευτούν μέσα στο νέο έτος. «Μακάρι, Παναγία μου, η Κόνι το 2022 να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ποιος πατέρας δεν το θέλει για το παιδί του; Αν κάνει παιδί, απαγορεύεται να με λέει παππού. Πανταζή θα με λέει το παιδί, μην ξεφεύγουμε.

Το παιδί του παιδιού σου λένε ότι είναι δύο φορές παιδί σου. Ξέρω ότι στο εγγόνι μου θα δώσω πολλή αγάπη. Θα τα δώσω όλα εκεί» ανέφερε με χιούμορ, ξεκαθαρίζοντας ότι το εγγονάκι του θα απαγορεύεται να τον φωνάζει «παππού». «Μακάρι τα παιδιά, γιατί είναι δύο παιδιά που αγαπιούνται και ο ένας προσέχει τον άλλον. Ο Μάριος είναι ένα καλό παιδί, από καλή οικογένεια, με αρχές και την αγαπάει και την προσέχει» δήλωσε για τον πιθανό μελλοντικό γαμπρό του ο λαϊκός τραγουδιστής.

 Δείτε ακόμη

Έντεκα νεκροί από το ναυάγιο στα Αντικύθηρα, ευρεία επιχείρηση από το Λιμενικό

Πέθανε σε ηλικία 40 ετών ο Φρειδερίκος Χόντος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις