Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα – Σάσα Μπάστα: Έβαλε… φωτιά με το μπικίνι της
LIFESTYLE

Φάρμα – Σάσα Μπάστα: Έβαλε… φωτιά με το μπικίνι της

Φάρμα - Σάσα Μπάστα: Ο σκηνοθέτης της «Φάρμας» αξιοποίησε το θέαμα με το σέξι μαγιό της Σάσας Μπάστα το οποίο «ζάλισε» και ορισμένους από τους συμπαίκτες της.

Μπορεί να βρισκόμαστε στον Δεκέμβριο αλλά στη «Φάρμα», όπως φάνηκε στο επεισόδιο της Πέμπτης, είναι ακόμα… καλοκαίρι γεγονός που δεν έχασε την ευκαιρία να αξιοποιήσει η Σάσα Μπάστα. Με αφορμή, λοιπόν, την ηλιοφάνεια και τις λίγο πιο ανεβασμένες φωτογραφίες η τραγουδίστρια φόρεσε το μαύρο μπικίνι της και μαζί με άλλους τρεις συμπαίχτες της αποφάσισαν να κάνουν ηλιοθεραπεία.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο σκηνοθέτης της «Φάρμας» αξιοποίησε το θέαμα με το σέξι μαγιό της Σάσας Μπάστα το οποίο «ζάλισε» και ορισμένους από τους συμπαίκτες της. Η ίδια σχολίασε την ευκαιρία για ηλιοθεραπεία λέγοντας ότι «γίναμε Μαϊάμι Φάρμα» ενώ η παρουσία των συμπαιχτών της την ώθησε να τραγουδήσει και «παιδιά γερά θα κάνω με τον μάγκα τον τσομπάνο». Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο με τη Σάσα Μπάστα να κάνει ηλιοθεραπεία και να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στο απόσπασμα που ακολουθεί:

 Δείτε ακόμη
Οργή στην Ιερά Σύνοδο για τον Μόσιαλο: Χλευάζει την πίστη εκατομμυρίων ορθοδόξων χριστιανών της χώρας
«Μακάρι η κόρη μου να παντρευτεί μέσα στο 2022» λέει ο Λευτέρης Πανταζής για την Κόνι Μεταξά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις