Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έρρικα Πρεζεράκου Instagram: Τώρα περνάω το πένθος μου, συνέβησαν και πράγματα που δεν τα ξέρετε
LIFESTYLE

Έρρικα Πρεζεράκου Instagram: Τώρα περνάω το πένθος μου, συνέβησαν και πράγματα που δεν τα ξέρετε

Έρρικα Πρεζεράκου Instagram: «Νιώθω πιο ευάλωτη από ποτέ, νιώθω πιο αδύναμη από ποτέ, νιώθω πιο ανίκανη από ποτέ. Νομίζω ότι τώρα περνάω το πένθος μου»

Η Έρρικα Πρεζεράκου άνοιξε την καρδιά της μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μίλησε συγκινημένη για τις δύσκολες καταστάσεις που έχει βιώσει τα τελευταία χρόνια. Τόσο λόγω του ατυχήματος που είχε με το σκάφος όσο και λόγω του θανάτου της μικρής ανιψιάς του. «Θα σας πω ότι αρχικά ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο να βιώνει την απώλεια. Όταν ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με το χέρι μου και είχα μια απώλεια, ενώ είχα μπει σε μια διαδικασία ότι έπρεπε να αντεπεξέλθω, ξαφνικά ήρθε κάτι που ήταν πολύ πιο σπουδαίο. Ξαφνικά εκεί που κάνεις έναν αγώνα για να επιβιώσεις, ξαφνικά έρχεται κάτι άλλο», είπε αρχικά η Έρρικα Πρεζεράκου.

«Ένα κομμάτι μου πενθεί πολύ. Η απώλεια είναι πάντα απώλεια αλλά εγώ έχω το χιούμορ. Σε στρέφει στη ζωή και στο διαφορετικό, εκεί που θες να πας… Άλλοι άνθρωποι το βιώνουν μέσα από βαθιά εσωστρέφεια εγώ προσπαθώ να αντικαταστήσω όλο αυτό το πένθος και να στρέψω τον εαυτό μου σε άλλες συνήθειες. Σήμερα δεν ήμουν έτοιμη γι’ αυτό το live γιατί ένα κομμάτι μου είναι βαθιά πένθιμο και στενοχωρημένο. Μου συνέβησαν κι άλλα πράγματα τα οποία δεν τα ξέρετε αλλά δεν έχει σημασία». Στο τέλος του βίντεο μίλησε για την αδερφή της και για το γεγονός ότι δεν ξέρει τι να πει σε αυτή τη μάνα μου έχασε το παιδί της και λύγισε. «Νιώθω πιο ευάλωτη από ποτέ, νιώθω πιο αδύναμη από ποτέ, νιώθω πιο ανίκανη από ποτέ. Νομίζω ότι τώρα περνάω το πένθος μου», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις