Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλεξάνδρου – καταγγελία: Λύγισε on air, τον “φωτογράφισαν” για τη διαρροή ροζ βίντεο
LIFESTYLE

Αλεξάνδρου – καταγγελία: Λύγισε on air, τον “φωτογράφισαν” για τη διαρροή ροζ βίντεο

Αλεξάνδρου - καταγγελία: Λύγισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και με το δίκιο του

Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του Διαδικτύου η αποκάλυψη για έναν δημοσιογράφο – πανελίστα που εμπλέκεται σε υπόθεση με ροζ βίντεο και όπως έγινε γνωστό εκβιάζει επιχειρηματία με αυτό. Ανάμεσα στα πρόσωπα που φωτογραφήθηκαν μετά την αποκάλυψη ήταν και ο Δημήτρης Aλεξάνδρου ο οποίος μέχρι και σήμερα τηρούσε σιγή ιχθύος. Σήμερα όμως, μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» στην οποία εργάζεται ο ίδιος ξεκαθάρισε τη θέση του και απάντησε σε όσους τον φωτογράφησαν για αυτήν την υπόθεση. Σε κάποια στιγμή της εκπομπής μάλιστα δεν άντεξε και δάκρυσε.

Αρχικά, η Χρύσλα Γεωργκαοπούλου έσπευσε να δώσει όλες τις λεπτομέρειες του ρεπορτάζ για την υπόθεση με το ροζ βίντεο και τον εκβιασμό που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Απόστολος Λύτρας. Η δημοσιογράφος ανέφερε πως πρόκειται για δημοσιογράφο και όχι πανελίστα, ο οποίος μοιράζεται τον χρόνο του σε Ελλάδα και εξωτερικό και τώρα βρίσκεται εκτός Ελλάδος. Ακόμη ανέφερε πως στο παρελθόν έχει υπάρξει κεντρικός παρουσιαστής εκπομπής και εμφανίστηκε στην τηλεόραση στα μέσα με τέλη της δεκαετίας του ’90. Τέλος, διευκρίνισε ότι η καταγγελία δεν έχει γίνει από γυναίκα, αλλά από άνδρα επιχειρηματία.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος που ανέφερε,

«Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας ενοχοποίησαν τον Δημήτρη (σ.σ. Αλεξάνδρου). Είναι εγκληματικό απέναντι στον Δημήτρη και τον κάθε Δημήτρη να γίνονται τέτοια πράγματα για τον ανταγωνισμό». Η Κατερίνα Καινούργιου με τη σειρά της δήλωσε ότι εκτός από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου φωτογράφισαν και άλλον πανελίστα που δεν έχει επίσης σχέση και είπε: «Εγώ ξέρω πόσο δύσκολα έχει περάσει ο Δημήτρης και γι’ αυτό στενοχωριέμαι».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος μίλησε συναισθηματικά φορτισμένος. «Εγώ θα ήθελα να πω επειδή ξέρει τι πέρασα, επειδή ο καθένας βγαίνει και φωτογραφίζει τον οποιονδήποτε και γίνεται ένα λαϊκό δικαστήριο στα social media, ανώνυμα χωρίς να παίρνει κανείς θέση με σοβαρότητα να πει με το όνομά του και το επιθετό εγώ είμαι. Επειδή όλα αυτά μπορεί να φθάσουν στις οικογένειές μας, θέλει λίγο προσοχή. Μπορεί να βαράτε έναν άνθρωπο, αλλά δεν ξέρετε από πίσω τι υπάρχει. Και όλα αυτά που λέτε είναι…», είπε με τρεμάμενη φωνή και χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Το πιο σημαντικό άγχος του Δημήτρη ήταν για το κύρος της εκπομπής και για τη γιαγιά του που είναι στο νοσοκομείο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις