Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Η κοινή εμφάνιση του ζευγαριού
LIFESTYLE

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Η κοινή εμφάνιση του ζευγαριού

Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφίδα: Ο Πύρρος Δήμας επέστρεψε από επαγγελματικό ταξίδι και η αγαπημένη του Αφροδίτη Σκαφίδα τον περίμενε με το αυτοκίνητό της

Στο αεροδρόμιο συνάντησε η κάμερα του Πρωινού τον Πύρρο Δήμα, ο οποίος επέστρεψε από επαγγελματικό ταξίδι και η αγαπημένη του Αφροδίτη Σκαφίδα τον περίμενε με το αυτοκίνητό της. Όπως έγινε γνωστό πρόσφατα, ο Ολυμπιονίκης είναι ζευγάρι με την γυμνάστρια Αφροδίτη Σκαφίδα, 4 χρόνια μετά τον θάνατο της αγαπημένης συζύγου του Αναστασίας. Λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, είδαμε τον Πύρρο Δήμα και την Αφροδίτη Σκαφίδα μαζί στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα του Πρωινού “συνέλαβε” τον Ολυμπιονίκη κατά την άφιξή του στον αερολιμένα. “Περιμένω να κάνω γιορτές με την οικογένειά μου. Είμαι καλά. Καλές γιορτές” δήλωσε ο Πύρρος Δήμας φεύγοντας βιαστικά, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο κόκκινο αυτοκίνητο της αγαπημένης του, η οποία τον περίμενε στις αφίξεις του αεροδρομίου.

Αυτή είναι και η πρώτη φορά που βλέπουμε το ζευγάρι μαζί μετά την αρχική επιβεβαίωση της σχέσης τους. “Επειδή τους έχω δει με τα μάτια μου, μιλάμε για ένα πραγματικά ερωτευμένο ζευγάρι, την αγαπάει και την προσέχει πολύ”, τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας. “Ο Πύρρος Δήμας που έχασε τη σύζυγό του πριν από 4 χρόνια και του κόστισε πάρα πολύ, πλέον έχει βρει την αγάπη στο πρόσωπο της Αφροδίτης…” πρόσθεσε. Ο Γρηγόρης Μπάκας πρόσθεσε ότι “από τότε που έγινε γνωστή η σχέση τους, η Αφροδίτη έχει σταματήσει να πηγαίνει σε μέρη που πήγαινε, για να αποφύγει τις κάμερες.

“Και οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι, πολύ ευτυχισμένοι και είναι πολύ καλά”.

Δείτε στο βίντεο τα πλάνα του ζευγαριού στο αεροδρόμιο

Μετά τις γιορτές, το ζευγάρι θα ταξιδέψει μαζί στην Αμερική, όπου ζει ο γιος του Πύρρου Δήμα. Πρόσφατα, ο Πύρρος Δήμας μίλησε για τις δυσκολίες της ζωής που σε κάνουν δυνατό και έτσι μπορείς και προχωράς μπροστά. “Σε κάθε μου νίκη σκεφτόμουν ότι θα λείπω από τα παιδιά μου κι ότι θα πρέπει να πετύχω για να κάνω χαρούμενη την οικογένειά μου. Ο αθλητισμός με έμαθε να μην φοβάμαι τη ζωή, να στέκομαι στα πόδια μου, να αγαπώ και να σέβομαι τους γύρω μου. Θα έλεγα ότι έφυγα πολύ χορτάτος και γεμάτος” είπε μεταξύ άλλων ο Πύρρος Δήμας.

Η μικρότερη κόρη του κάνει Άρση Βαρών

“Τα παιδιά μου είναι μεγάλα πια. Η Ελένη μου είναι 26, ο Βίκτωρας 24, η Μαρία 22 και ο μικρός 12. Η Μαρία κάνει άρση βαρών, είναι στο Σικάγο και σπουδάζει, πριν έκανε κωπηλασία και τώρα κάνει άρση βαρών, αυτό που της έλεγα πριν έξι χρόνια το αποφάσισε τώρα. Δε ξέρω αν θα κάνει μεγάλη καριέρα ή θα γίνει μεγάλη αθλήτρια αλλά μου αρέσει που κάνει άρση βαρών” είπε ο Πύρρος Δήμας για τα παιδιά του.

H άβολη ερώτηση και η απάντησή του

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος προσπάθησε να περάσει στα προσωπικά του με τον ίδιο να απαντά κοφτά, χωρίς να αφήνει περιθώριο για επιπλέον ερωτήσεις. Συγκεκριμένα, ο Δήμας ρωτήθηκε για το πως διαχειρίζεται την απώλεια της συζύγου του μετά τον θάνατό της (μια ερώτηση – αιχμή για τη νέα του σχέση).

Τότε ο ίδιος απάντησε: “Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση. Δεν θα ήθελα. Έμαθα να είμαι δυνατός. Σε κάνει η ζωή, όχι μόνο εμένα αλλά όλον τον κόσμο. Η ζωή σε κάνει να αντέχεις και να προχωράς με όλες τις δυσκολίες”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις