Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΠΑΟ – ΠΑΣ Γιάννινα: Γιατί “λύγισε” ο Χουάνκαρ την ώρα των πανηγυρισμών
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟ – ΠΑΣ Γιάννινα: Γιατί “λύγισε” ο Χουάνκαρ την ώρα των πανηγυρισμών

ΠΑΟ - ΠΑΣ Γιάννινα: Το λόγο που βούρκωσε κατά τους πανηγυρισμούς εκμυστηρεύτηκε ο Χουάνκαρ μετά στα αποδυτήρια.

Για ακόμα μια φορά ο Χουανκάρ, κατά τη διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, επιβεβαίωσε τη φήμη μου ως έναν από τους καλύτερους μπακ του πρωταθλήματος. Σίγουρα είναι, πάντως, ο πιο αποτελεσματικός, επιδραστικός και ποιοτικός ακραίος αμυντικός του Παναθηναϊκού αυτή τη σεζόν. Ο έμπειρος άσος, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Κυριακής, λύγισε στους πανηγυρισμούς και εμφανίστηκε βουρκωμένος, με δάκρυα στα μάτια.

Σίγουρα δεν είναι κάτι συνηθισμένο, σίγουρα δεν το βλέπουμε κάθε μέρα. Γιατί, όμως, έσπασε ο Χουάνκαρ; Όπως εξηγούσε ο ίδιος στα αποδυτήρια του Τριφυλλιού νιώθει αρκετά πιεσμένος το τελευταίο διάστημα. Τόσο με την -αρνητική για την ώρα- πορεία των συζητήσεων για την παραμονή του στο σύλλογο όσο και με κάποια προσωπικά ζητήματα. Η ασίστ για έναν ακραίο μπακ είναι όπως το γκολ για έναν επιθετικό, γεννά έντονα συναισθήματα και μετά το ξέσπασμα στους πανηγυρισμούς, ακολούθησαν τα δάκρυα.

Η ευαίσθητη ψυχή του Χουάνκαρ

Αξίζει, πάντως, να σημειώσουμε το εξής: Ο Χουάνκαρ είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα παιδιά που έχουν περάσει από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια, όπως αναγνωρίζουν οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα. Όταν, μάλιστα, είχε αποχωρήσει από τη Μάλαγα, ο αποχαιρετισμός του προς τον σύλλογο δεν ήταν από εκείνους τους τυπικούς και ξύλινους που συνηθίζουν οι ποδοσφαιριστές αλλά λόγια από καρδιάς, βγαλμένα από την ψυχή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις